Și-au amânat plecarea în cantonament

Foresta si-a amanat cu doua zile plecarea in cantonamentul de la Poiana Negrii din cauza stranierilor care se lasa asteptati. Absenti de la reunirea lotului, Diallo, Masella, Pappoe, Belevschi, Secrier, Movsisyan, Belkacem si Boumina au anuntat conducerea clubului ca vor ajunge duminica la Suceava.

Singurii care s-au pregatit vineri dimineata au fost mijlocasul Andrei Cerlinca si portarul Razvan Began, care au dat cateva ture de teren cot la cot cu antrenorul Florentin Petre, restul jucatorilor preferand sa nu se echipeze.

Foresta se numara printre putinele formatii din Liga a II-a, trei la numar, care nu au inceput inca pregatirea de iarna, alaturi de ASA Targu Mures si Olimpia Satu Mare, ultimele doua avand sanse minime sa mai continue campionatul.

In conditiile in care vor intra de saptamana viitoare in programul normal de pregatire, “galben-verzii” vor pleca marti in cantonament la Poiana Negrii.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Și-au amânat plecarea în cantonament"

  1. Sa dea d-zeu sa fie totul bine si sa incepem odata pregatirea de iarna.Mai toate echipele au inceput pregatirea si au perfectat si ceva transferuri. Chiar si Panduri tg Jiu a adus jucatori chiar daca este aproape de faliment. Numai la noi nu se aude nimic de ceva transferuri.Sper ca o sa se aduca si la noi ceva jucatori si sa reusim evitarea retrogradarii.Mai mult ca oricand acum Primaria ar trebui sa fie total alaturi de echipa in atingerea obiectivului, evitarea retrogradarii.

  2. Pai…unde-s investitorii?Iar Primaria e de vina?

  3. Bosinceanu si restul juniorilor au fost si ei prezenti doar ca au fost trimisi de florentin sa se antreneze la liceul sportiv

  4. Investitorii au bagat 300.000euro sa salveze clubul de la faliment iar primaria a promis 250.000 euro din care s-au dat doar 70.000euro. Despre ce vorbim.Din nou se minte cu nerusinare.Se fac planuri de viitor dar promisiunile actuale nu sunt onorate. Aceeasi problema in fiecare iarna ne -onorarea finantarii de catre Primarie.

  5. Daniel-Da ! E vinovat primarul pentru ca vii si promiti marea cu sarea pentru a cistiga politic iar cind vine vb. sa te achiti de promisiuni te faci nevazut.Traim acelasi film de 8 ani incoace cu sala polivalenta,nocturna……acum 2 luni declara ca anul viitor ataca promovarea ….un imbecil.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*