Shoppingul e prietenul naturii!

Campania “Shoppingul e prietenul naturii!” la IuliusMall se va încheia pe data de 22 septembrie, când, la sfârşitul zilei, se va extrage talonul câştigător al ultimei biciclete din cele 19 oferite zilnic de IuliusMall Suceava împreună cu hipermarket-ul Auchan. Aceştia sunt cei care au câştigat bicicletele până astăzi, 21 septembrie:

1. AURSULESEI DORINA

2. BELCIUG VASILE IONUT

3. BALAHURA RAMONA MIRELA

4. PATRAS MARIA

5. PAICU ALINA

6. VICOL DOMNICA

7. ROSU EVELYNA

8. GHERMAN ANCA

9. DOLTU LAURA ELENA

10. BUCATARIU DANIEL

11. COLUJAC DAVID

12. MARTINIUC MIHAELA

13. MOCANU NICOLETA

14. PETRACHE DUMITRU

15. GLONT DANIELA

16. CEAUSU RALUCA

17. LUPU ALEXANDRU

Marţi, 22 septembrie, pentru a aniversa Ziua Europeană a Mobilităţii şi în acelaşi timp sfârşitul campaniei care a fost inspirată de această zi, IuliusMall Suceava şi-a propus să aducă în atenţia sucevenilor un stil de viaţă sănătos, îndemnându-i să lase, măcar pentru o zi, maşinile acasă şi să încerce în schimb să se deplaseze cu bicicleta, pe jos sau cu mijloacele de transport în comun.

Pentru a marca această zi, copiii de la Şcoala numărul 3, împreună cu profesorul de educaţie fizică domnul Drăgoi vor participa la un concurs de îndemânare pe bicicletă şi viteză, în urma căruia se vor acorda diplome şi premii din partea Direcţiei pentru Sport Suceava şi a Asociaţiei „Sportul pentru Toţi”. Concursul se va desfăşura începând cu ora 14.00, în parcarea IuliusMall Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Shoppingul e prietenul naturii!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*