Sfrijan, în locul lui Întuneric

Conducerea clubului Rapid Suceava s-a reorientat repede dupa ce bacauanul Andrei Intuneric a dat bir cu fugitii. „Ceferistiii” sunt foarte aproape sa bata palma cu Dragos Sfrijan, un mijlocas in varsta de 24 de ani care a venit liber de contract pe Areni de la defuncta Dunarea Galati. Sfrijan a ajuns azi la Suceava, iar de maine este asteptat la antrenamente sub comanda lui Bogdan Tudoreanu. In sezonul trecut, Dragos Sfrijan a jucat 22 de meciuri si a marcat 5 goluri pentru Dunarea.

Un alt jucator aflat in vizorul gruparii de pe Areni este basarabeanul Valeriu Tiron, un mijlocas in varsta de 21 de ani care se afla in acest moment in curtea vecinilor de la FC Botosani. Oficialii suceveni s-au inteles cu omologii lor de peste Siret, iar acum asteapta ca si Tiron sa accepte oferta Rapidului.

Valeriu Tiron are trei prezente in echipa nationala de tineret a Republicii Moldova, iar in aceasta vara a marcat un gol pentru FC Botosani chiar in amicalul de pe Areni cu Rapid, incheiat cu scorul de 1-3.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Sfrijan, în locul lui Întuneric"

  1. BUNA SEARA,DRAGOS ESTE FIUL FOSTULUI JUCATOR AL SUCEVEI CU ANI AN URMA SFRIJAN ////???????

  2. este nepotul celui de la suceava,tatal lui a jucat la fagaras si la brasov fiind si antrenor la nitramonia fagaras multi ani.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*