18 echipe în Liga a IV-a

Intrunit miercuri, la Radauti, Comitetul Executiv al Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava a aprobat sistemul de desfasurare al Ligilor a IV-a si a V-a in viitoare editie de campionat. Astfel, sezonul 2014/2015 al Ligii a IV-a va reuni la start 18 echipe, cu patru mai multe decat anul trecut. In conditiile in care Bucovina II Fratautii Noi si Sporting II Arbore s-au desfiintat, din precedentul sezon au ramas 12 formatii: Bradul Putna, Somuzul Preutesti, Somuz Falticeni, Progresul Fratautii Vechi, Avantul Volovat, CS Gura Humorului, Moldova Draguseni, Viitorul Liteni, Minerul Iacobeni, Viitorul Veresti, Zimbrul Siret si Vointa Stroiesti. Acestora li se adauga nou-promovatele Flacara Vicovu de Jos si Victoria Moldovita, plus patru grupari ajunse pe baza de invitatie pe tabloul Ligii a IV-a: Stiinta Vicovu de Sus, Recolta Fantanele, Silva Udesti si Unirea Milisauti. Noul sezon al Ligii a IV-a urmeaza sa debuteze pe data de 24 august.

In ceea ce priveste Liga a V-a, aceasta se va desfasura din viitorul sezon intr-un sistem cu doua serii a cate 13 echipe, est si vest, pentru a asigura numarul minim de meciuri impuse de regulament.

Ca noutate pentru competitiile destinate copiilor si juniorilor, in sezonul 2014/2015 vor exista campionate pentru toate varstele: Juniori C (nascuti în anul 2000), Juniori D (2002), Cupa Hagi Danone (2003), Juniori E (2004), Juniori F (2005) si juniori G (2006).

Tot in premiera, AJF Suceava va organiza in acesta an si Supercupa fotbalului judetean, in care se vor intalni campioana Ligii a IV-a si castigatoarea fazei judetene a Cupei Romaniei. Prima editie a Supercupei va avea loc duminica, 17 august, cu incepere de la ora 17.00, pe stadionul din Radauti, si va aduce fata in fata formatiile Bradul Putna si Progresul Fratautii Vechi.

COMENTARII:

2 Comentarii la "18 echipe în Liga a IV-a"

  1. fara juniori a1?

  2. Aici scrie că in plus s-au adăugat grupele de juniori respective . Asa că probabil vor rămăne juniori A1

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*