Sevaciuc: „Nu le va fi mila de noi”

Pentru Claudiu Sevaciuc, meciul de sâmbătă cu Chiajna are o miză mai mare decât cele 3 puncte. Fundaşul sucevean consideră ca înfruntarea echipei de pe locul 5 al clasamentului, reprezintă şansa Cetăţii de a demonstra că merită să rămână în Liga a II-a.

“Intalnim una dintre cele mai bune trei echipe din serie. Este un moment prielnic in care putem sa ne aratam valoarea si sa demonstram ca meritam sa jucam in Liga a II-a. Chiar daca Concordia nu mai are niciun obiectiv, adversarii nostri vor juca pentru bani si sunt sigur ca nu le va fi mila de noi”, a marturisit Claudiu Sevaciuc.

Chiar dacă în ultima vreme a iscat controverse după ce a plecat de la antrenament pentru că nu şi-a primit banii, Sevaciuc s-a revanşat în teren. În ciuda poziţiei retrase pe care o ocupă în teren, “Seva” a adus un punct de la Roman şi a deschis scorul în meciul cu Delta Tulcea.

“Inscriu de obicei doar in meciurile care se termina la egalitate. Oricum, nu tin neaparat sa dau goluri. In situtia in care pot pasa pentru un coleg mai bine plasat, o fac fara sa stau pe ganduri. Recunosc totusi ca vreau sa inscriu un gol al victoriei. L-am asteptat prea mult”, a conchis fundasul Cetatii.

Sevaciuc este în momentul de faţă jucătorul divizionarei a III-a Rapid CFR, fiind împrumutat pe Areni până în vară. Fundaşul se află la a doua aventură la Cetatea, după ce în 2005 a pus umărul la prima promovare a “galben-albaştrilor” în Liga a II-a.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sevaciuc: „Nu le va fi mila de noi”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*