Sevaciuc a parasit Rapidul

Infrangerea suferita in etapa trecuta cu FCM Bacau s-a lasat cu repercursiuni in vestiarul formatiei Rapid CFR. La sfarsitul partidei cu bacauanii, liderul “alb-visiniilor”, Claudiu Sevaciuc, si-a anuntat retragerea din activitatea fotbalistica.

Unul dintre cei mai importanti jucatori ai formatiei Rapid Suceava in ultimii ani, Claudiu Sevaciuc, a fost foarte afectat de infrangerea la scor suferita in fata echipei FCM Bacau. Fundasul a anuntat conducerea ca abandoneaza activitatea fotbalistica si nu s-a mai prezentat la antrenamentele din aceasta saptamana. Fostul capitan al Rapidului nu a putut fi contactat pentru a-si motiva aceasta decizie. In schimb, antrenorul Ion Buzoianu, a marturisit ca respecta hotararea luata de jucator si ca nu va incerca sa il faca sa se razgandeasca.

“Claudiu Sevaciuc nu s-a prezentat la antrenamentele din aceasta saptamana. Nu am insistat sa revina asupra deciziei pentru ca nu mi se parea normal. Ce autoritate as mai fi avut in fata lui dupa asta?! Nimeni nu este de neinlocuit”, a anuntat Ion Buzoianu.

Tehnicianul Rapidului a dat de inteles ca se impune o schimbare de atitudine din partea jucatorilor: “Toata lumea munceste, vor juca cei care vor munci mai mult. Trebuie pregatire si rezultate. In urmatoarea pauza competitionala voi organiza cateva selectiii in judet pentru ca sunt tineri interesanti la Boroaia, la Radauti si in alte parti. La Rapid vor intra jucatorii care isi vor dori cu adevarat.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sevaciuc a parasit Rapidul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*