Sesiune încheiată cu bine

Universitatea Suceava a încheiat cu capul sus o perioadă infernală, în care au disputat şase meciuri în două săptămâni. Petru Ghervan şi-a felicitat elevii pentru cele patru victorii şi şi-a exprimat încrederea că săptămâna de pauză până la următorul meci nu va fi de rău augur pentru echipă.

Faţă de celelalte reprezentante ale României în Cupa Challenge, Universitatea Suceava s-a descurcat bine şi pe plan intern. În Liga Naţională, „studenţii” au învins Ştiinţa şi Pandurii, iar cu Universitatea Cluj şi HCM Constanţa au pierdut onorabil. În ciuda formei bune arătate de elevii săi în ultima perioadă, Petru Ghervan este destul de precaut faţă când vine vorba de următorul meci.

“Atunci cand ne-am concentrat, am avut rezultate foarte bune. Dacă jucătorii vor înţelege că meciul de le Pitesti este absolut încâlcit, iar gazdele nu formează o echipă foarte uşoară, atunci nu cred ca vom avea probleme. Perioada aceasta trebuie utilizată foarte exact. Rezultatul de sâmbătă depinde de concentrarea din timpul săptămânii şi de modul în care se face pregătirea” a declarat Petru Ghervan.

În turul campionatului, piteştenii au surprins la Suceava, reuşind să obţină un rezultat de egalitate, scor 29-29.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sesiune încheiată cu bine"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*