Semeghin si fazele fixe

Botosanenii au studiat Cetatea in ultimele jocuri si considera ca “alb-albastrii” creeaza cel mai mare pericol la fazele fixe. Antrenorul Cristian Popovici a recunoscut ca le-a cerut elevilor săi să fie foarte atenţi la aceste faze.

“Au marcat foarte multe goluri din faze fixe în acest campionat. Au jucători cu talie şi trebuie să avem atenţie. Formează o echipă foarte harnică, aleargă foarte mult, iar duelurile «unu la unu» le tratează la extrem. Au un sistem care le asigură liniştea pe faza defensivă. Semeghin este un jucător bun care îi poate pune în dificultate pe jucatorii nostri. Forţa Cetăţii este dată insa de grupul destul de puternic şi nu de un jucător sau altul, deoarece Suceava are un lot fără valori individuale”, a declarat pentru Monitorul de Botosani, Cristian Popovici.

Popovici nu crede că bilanţul pozitiv din întâlnirile directe cu Cetatea Suceava mai reprezintă un ascendent moral în perspectiva derby-ului de mâine: “Ei au doar două înfrângeri, lucru care nu e la îndemâna oricărei echipe din serie, pe când noi avem deja cinci, aşa că nu văd unde ar fi ascendentul nostru”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Semeghin si fazele fixe"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*