Semeghin joaca cu Sportul

Bucurie mare in curtea Cetatii inainte de meciul cu Sportul Studentesc. Dorin Semeghin a primit astazi acceptul federatiei pentru a putea juca la Cetatea, astfel ca sansele ca sa intre in meciul de sambata sunt foarte mari.

Emotiile conducerii clubului din Areni cu privire la inregimentarea lui Dorin Semeghin au luat sfarsit. Fundasul stanga a primit OK-ul din partea Federatiei, iar pana in iarna va juca la Cetatea.

“Semeghin a semnat, acum trebuie sa mergem repede la Bucuresti. Am primit fax de la Federatie, ca el are drept de joc, iar in noapte aceasta cineva va pleca la Bucuresti ca sa il legitimam. Daca maine dimineata avem carnetul sau, sunt sanse 100% sa poata juca cu Sportul Studentesc”, a anuntat Ciprian Anton.

Presedintele Cetatii a tinut sa precizeze ca CV-ul lui Semeghin nu va conta pe perioada sederii acestuia la Suceava, jucatorul urmand a fi tratat la fel ca si restul colegilor sai.

“Seme nu a venit sa joace pentru bani sau sa se imbogateasca. Va avea aceleasi conditii si acelasi contract ca si restul jucatorilor. Nu va fi favorizat in niciun fel”, a spus Ciprian Anton.

Dorin Semeghin revine astfel pe Areni dupa o pauza de 8 ani. In tot acest timp, fundasul stanga a jucat pentru Dinamo, Poiana Campina, Petrolul Ploiesti, FC Arges, Otelul Galati si Gaz Metan Medias.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Semeghin joaca cu Sportul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*