Semeghin, din nou pe Areni

Chiar dacă nu are drept de joc pentru Cetatea, fundaşul Dorin Semeghin a început de săptămâna trecută antrenamentele sub comanda lui Ioan Radu. Jucătorul se pregăteşte cot la cot cu “alb-albaştrii” şi speră să primească un răspuns pozitiv din partea Federaţiei.

“Am venit acasa si imi doresc foarte mult sa pot juca pana in iarna. Tinand cont ca de aici am plecat, de la Foresta, mi-as dori sa joc cateva luni, daca se poate rezolva la Bucuresti”, a declarat Dorin Semeghin.

În aşteptarea verdictului, “Seme” se antrenează cu zâmbetul pe buze sub comanda lui Ioan Radu. Dacă în momentul de faţă îşi doreşte foarte mult să joace la Cetatea, fostul fundaş al echipei Dinamo recunoaşte că din iarnă va pleca în mod sigur în altă parte.

“Sunt 0 sanse sa raman din iarna la Cetatea. Cred ca inca pot juca la un nivel mai ridicat, sau chiar afara, mai ales ca am oferte din Grecia si din Cipru. Poate voi juca mai mult aici atunci cand ma voi retrage spre casa daca va fi nevoie de serviciile mele, a mai spus Semeghin.

Cu sau fără el în primul 11, Semeghin este sigur că Cetatea se poate salva de la retrogradare: “Baietii pot face o figura frumoasa in Liga a II-a. Am vazut ce echipe sunt… si mai slab cotate… Tot ce trebuie sa faca este sa joace serios si asa cum au batut Petrolul, pot sa invinga orice echipa din esalonul secund. Baietii sunt seriosi si pot ramane in Liga a II-a, ce-i drept, cu multa munca.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Semeghin, din nou pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*