Semeghin, descoperit de Radu?

Antrenorul Ioan Radu a declarat intr-o conferinta de presa desfasurata astazi la FC Cetatea ca in urma cu peste zece ani, el l-a promovat in Divizia B pe fostul jucator al Forestei, Dorel Semeghin.

“Era in anul 1998, eram antrenor la echipa a doua a Forestei si am avut meci la Falticeni cu Petrolul Moinesti. Semeghin a inceput ca rezerva, l-am bagat in teren pe parcurs si a rezolvat meciul, am castigat cu 1-0. Antrenorul celor de la Moinesti, Ghita Poenaru, a urmarit apoi meciul dintre Foresta si FCM Bacau, care a avut loc pe Areni si in care a jucat si Semeghin si imi amintesc ca isi certa elevii zicandu-le <<strambul asta v-a batut?!>>” si-a amintit razand Ioan Radu.

Desi transferul jucatorului la Cetatea nu este 100% sigur, presedintele Ciprian Anton spera ca pe langa aportul pe care il va aduce in angrenajul echipei, venirea lui Semeghin sa reprezinte si un motiv in plus pentru suceveni de a reveni la stadion.

“Sansele ca Semeghin sa vina sunt foarte mari, nu este sigur in totalitate. Am discutat cu el, ieri s-a pornit din Medias si a ajuns azi-noapte in Suceava, a ramas sa treaca pe la club in cursul zilei de azi, pentru a discuta toate detaliile. Totul a inceput cand si-a manifestat dorinta de a se antrena cu Cetatea, dupa ce si-a reziliat contractul cu Gaz Metan. Eu i-am zis mai in gluma mai in serios ca daca tot se antreneaza, sa si joace la noi, si el bineinteles ca a fost de acord. Oricum nu il mai putem considera copilul rebel despre care s-a discutat atat inainte, acum este matur, are familie. Cu ocazia aducerii lui Semeghin la Cetatea, si cu un rezultat bun la Snagov, sper sa readucem lumea la stadion in urmatoarea etapa pe care o vom juca acasa “ a spus Anton.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *