Selecționata suceveană a pierdut în sferturi la Vaslui

Selectionata AJF Suceava si-a incheiat repede socotelile cu prima editie a Cupei “Stefan cel Mare”, competitie care a reunit in weekendul trecut, la Vaslui, reprezentantele celor opt judete din Moldova. Echipa condusa de Bogdan Grosu, Demis Maranda si Ciprian Anton a parasit turneul inca din prima zi, dupa ce a pierdut sambata dupa-amiaza, in fata selectionatei judetene de la AJF Iasi, cu un categoric scor de 0-4. Inscrisa in competitie cu un lot in care s-au regasit doar patru dintre jucatorii care triumfau in luna iunie la turneul international din Belgia, selectionata suceveana a trebuit sa apeleze la Vaslui inclusiv la serviciile antrenorului Bogdan Grosu, titular in centrul defensivei, si la presedintele Ciprian Anton, folosit varf impins pe finalul meciului cu AJF Iasi.

Desfasurata sub privirile presedintelui FRF, Razvan Burleanu, prima editie a Cupei “Stefan cel Mare” a fost castigata de selectionata AJF Botosani, care s-a impus in finala, cu scorul de 3-2, in fata gazdelor de la AJF Vaslui. Podiumul final a fost completat de selectionata AJF Iasi.

AJF Suceava a mizat pe urmatorul lot: Ionut Bicleanu (Viitorul Liteni), Angel Baiceanu (Siretul Dolhasca) – Mihaita Gheor­ghita (Viitorul Liteni), Razvan Bîgu (Moldova Draguseni), Andrei Ciobanu (Siretul Dolhasca), Sergiu Beclea (Siretul Dolhasca), Vlad Costan (Siretul Dolhasca), Matei Costan (Siretul Dolhasca), Constantin Gradinaru (Siretul Dolhasca), Bogdan Ghiarasim (Siretul Dolhasca), Constantin Dumitru (Siretul Dolhasca), Bogdan Grosu si presedintele Ciprian Anton.

Ciprian Anton vrea sa organizeze editia de anul viitor a competitiei la Suceava. Este o initiativa pe care am îmbratisat-o din prima clipa. Chiar o sustin si mi-am aratat disponibilitatea de a organiza editia de anul viitor la Suceava. Au fost doua zile de competitii foarte bune si cred ca doar începutul a fost mai greu. Îl felicit pe presedintele AJF Vaslui pentru initiativa”, a declarat presedintele AJF Suceava pentru siteul Federatiei Romane de Fotbal.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Selecționata suceveană a pierdut în sferturi la Vaslui"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*