Selecţioner la faţa locului

Petre Ghervan a fost pentru prima dată selecţionerul României în amicalul cu Ungaria, jucat sâmbătă la Oradea în memoria lui Marian Cozma.

Aihan Omer nu a fost nici măcar în sală la primul meci disputat de România după suspendarea sa din funcţia de selecţionar din cauza scandalului “mită pentru arbitri”, deşi fostul secund devenit principal, Petre Ghervan, recunoaşte că lotul a fost alcătuit de “Turc” împreună cu Gheorghe Goran.

Pentru a asigura continuitatea muncii depuse până acum, era normal ca ei să facă convocările, mie mi-au cerut părerea ca şi om care va conduce echipa la faţa locului. La meciul cu Ungaria am fost doar eu şi Sorin Toacsen pe bancă, Aihan Omer nu a stat în spatele nostru, cum mulţi au speculat că se va întâmpla, el nici măcar nu a venit la Oradea în această perioadă de pregătire“, a declarat Ghervan. Tehnicianul mărturiseşte că va colabora şi pe viitor cu Omer, chiar dacă acesta va rămâne suspendat: “Ca să conduc naţionala trebuie să conlucrez cu toţi antrenorii de la echipele de club, deoarece ei stau zi de zi cu jucătorii şi îi cunosc cel mai bine“.

De cealaltă parte, tricolorii susţin că absenţa lui Omer nu i-a afectat şi-şi văd ca de obicei de treabă. “Domnul Ghervan nu este un străin, lucrăm demult cu dânsul la naţională. Atmosfera e bună, antrenamentele se desfăşoară după acelaşi plan, o schimbare ar fi apariţia colegilor noi în lot. Indiferent care e numele antrenorului, cel mai important este să reuşim să omogenizăm echipa până la debutul preliminariilor Campionatului Mondial“, a conchis Alin Şania.

sursa: prosport.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Selecţioner la faţa locului"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*