Sebi Nechita, primul jucător de la Juniorul Suceava selecţionat la loturile naţionale

Sebi Nechita este primul jucator de Juniorul Suceava care a intrat in atentia selectionerilor loturilor nationale de juniori. Nascut in anul 2003, fotbalistul sucevean a fost remarcat la tabara de selectie pentru noua echipa nationale Under 15 a României, actiune ce s-a desfasurat zilele trecute, la Tarlungeni.

Aceasta prezenta a jucatorului nostru in fazele finale ale selectiei pentru echipa nationala U15 ne face sa fim mandri si in acelasi timp mai responsabili in ceea ce priveste pregatirea pe viitor. Sebi Nechita este un copil care timp de sapte ani de zile nu a lipsit de la nici un antrenament, meci amical sau oficial, iar acest lucru se vede. Avem in cadrul clubului foarte multi copii talentati, iar aceasta selectie poate fi un impuls pentru colegii lui care vor participa in viitor la astfel de actiuni ale Federatiei Romane de Fotbal„, a spus antrenorul Bogdan Pantea, cel care il pregateste pe Sebi Nechita la clubul Juniorul Suceava de la varsta de 6 ani.

La selectia organizata de Departamentul de Scouting al Federetiei Române de Fotbal, condus de Ion Geolgau, au participat 120 de jucatori de câmp si 16 portari. Noua echipa care se va forma îl are ca selectioner de Adrian Vasâi, cel care a calificat o echipa de juniori a României la un turneu final în anul 2011.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sebi Nechita, primul jucător de la Juniorul Suceava selecţionat la loturile naţionale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*