Sebi, delegat în sferturile Europa League

O brigada de arbitri din România, cu Ovidiu Hategan la centru, va conduce meciul dintre Lazio Roma si RB Salzburg, care se va disputa joi, în prima mansa a sferturilor de finala ale Europa League la fotbal, potrivit uefa.com.

Arbitri asistenti vor fi Octavian Sovre si suceveanul Sebastian Gheorghe, arbitri aditionali au fost desemnati Istvan Kovacs si Sebastian Coltescu, iar arbitru de rezerva va fi Radu Ghinguleac. Meciul dintre echipa la care joaca fundasul român Stefan Radu si campioana Austriei se va disputa in aceasta seara, de la ora 22,05 (ora României), pe Stadio Olimpico din Roma.

Hategan (37 ani), care este arbitru FIFA din 2008, a oficiat si la un meci din optimile Europa League, RB Leipzig – Zenit Sankt Petersburg 2-1, pe 8 martie. În acest sezon, Ovidiu Hategan a arbitrat si în principala competitie continentala intercluburi: Celtic Glasgow – Astana 5-0, în play-off, Sporting Lisabona – FC Barcelona 0-1, FC Porto – RB Leipzig 3-1, NK Maribor – Sevilla FC 1-1, în grupe, Bayern Munchen – Besiktas Istanbul 5-0, în optimi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sebi, delegat în sferturile Europa League"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*