“Se vor retrage câteva echipe!”

Daca valoarea scazuta a lotului de jucatori, lipsa de experienta sau bugetul de austeritate a clubului inscriu deja Cetatea pe unul dintre cele sase culoare ce duc in Liga a III-a, conducerea de Areni isi leaga sperantele de salvare de la retrogradare de eventualele miscari de trupe ce ar putea afecta matineul in viitorul sezon.

Presedintele Ciprian Anton este convins ca problemele financiare ar putea sa cauzeze retragerea mai multor echipe din viitoarea editie a Ligii a II-a. “Sunt sigur ca se vor retrage cateva echipe. Din ce am vazut, sunt trei cluburi cu probleme mari, printre care CS Buftea si Gloria Buzau, care nici nu s-a reunit. Ideal pentru noi ar fi ca acestea sa renunte dupa startul campionatului”, a afirmat conducatorul clubului sucevean.

Componenta oficiala a celor doua serii ale Ligii a II-a va fi stabilita la sfarsitul lunii iulie de catre Comitetul Executiv al FRF, cluburile participante avand ragaz pana pe 13 august pentru a-si depune dosarele de inscriere in viitoarea editie de campionat.

Eventualele locuri ramase vacante prin neinscrierea sau retragerea vreunei dintre cele 36 echipe vor fi ocupate de formatiile retrogradate in sezonul precedent, in aceasta situatie fiind in ordine: ACU Arad, CFR Timisoara, FCM Targoviste si Mechel Campia Turzii.

Dacă retragerea echipelor va avea loc după începerea campionatului, locurile vacante nu se vor mai completa, iar la sfârșitul campionatului numărul echipelor ce urmează să retrogradeze fiind redus în mod corespunzător.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "“Se vor retrage câteva echipe!”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*