Se pun bazele unei noi echipe

Gavriloaia, Mitrea si Acatrinei vor ramane la Suceava si in viitorul sezon al Ligii Nationale de handbal masculin. Cei trei vor fi nucleul pe care se va construi viitoarea echipa a Universitatii.

Din cauza datoriilor acumulate in ultimii ani, dar si a intarzierilor salariale tot mai mari, echipa locala de handbal se va desparti in aceasta vara de o parte dintre cei mai valorosi jucatori. Selaru, Stanescu, Starikov si Tutu au plecat deja, iar despartirea lui Chirut, Bursuc si Soldanescu de „studenti” reprezinta doar o problema de timp. Capitanul Universitatii a primit mai multe oferte din tara si din strainatate, iar in zilele urmatoare se va hotari careia dintre ele ii va da curs. Bursuc este in tratative avansate cu Potaissa Turda, iar pe Soldanescu tot mai multe zvonuri il dau la HCM Constanta.

Din fericire, conducerea Universitatii a reusit sa mentina cativa jucatori cu experienta. Mitrea, Gavriloaia si Acatrinei, alaturi de mai tinerii lor colegi Cantec, Amihaesi, Rosu si Petrea raman la Suceava pentru a pune bazele noii formatii. Mai mult, sunt sanse ca la Suceava sa se intoarca portarul Bogdan Pralea, care in ultimii doi ani a jucat in Israel.

COMENTARII:

4 Comentarii la "Se pun bazele unei noi echipe"

  1. toma constantin furdui | 4 iunie 2013 at 10:26 | Răspunde

    primare ai reusit sa distrugi si handbalul FELICITARI

  2. toma constantin furdui | 4 iunie 2013 at 10:29 | Răspunde

    primare ai reusit sa distrugi si handbalul FELICITARI,nu trebuie sa mai faci sala doar daca vrei sa mai bagi ceva bani in buzunar

  3. cu „mosu” reintors, cu burlacu si negruseri pe pivot, posturile astea 2 sunt acoperite. insa ce facem pe centru? avem nevoie de un centru cu forta care sa o de-a de afara. sa zicem ca amihaiesi ii centrul ala fasnet care il poate inlocui pe bursuc, dar singur nu poate duce un meci intreg. sandu ii bun pe centru insa tot nu e de forta, de dat de afara. sper ca vor gasi o solutie viabila. cu putin noroc zic eu ca anul viitor ne vom salva de la retrogradare.

  4. trebuie insa rabdare…

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*