Se pregătesc de cantonament

Universitatea isi muta cartierul general. Echipa suceveana trece la faza a doua a pregatirilor de vara, urmand sa plece la mijlocul acestei saptamani intr-un stagiu montan de opt zile la Vatra Dornei, acolo unde antrenorul Razvan Bernicu va pune accentul pe acumularile fizice. “Studentii” vor deplasa in acest cantonament 19 handbalisti, e vorba de portarii Bogdan Pralea, Andrei Spiridon, Alin Ilii si Dragos Nedelcu si de jucatorii de camp Adi Mitrea, Florin Acatrinei, Razvan Gavriloaia, Silvian Amihaesi, Cozmin Tiganasu, Alin Petrea, Alin Rosu, Razvan Dumitras, Adi Tarzioru, Dan Negruseri, Mihai Sandu, Teodor Roban, Cristian Aldica, Andrei Olariu si Ioan Tcaciuc. Din lotul care va pleca la Dorna va lipsi  Burlacu, aflat la lotul national de juniori, si Cantec, care va incepe alergarile usoare abia la sfarsitul acestei luni.

Lucrurile nu sunt deloc clare din punct de vedere financiar. Ni s-a transmis sa incepem pregatirile pentru ca vom fi sprijiniti. Pralea si Tcaciuc merg in cantonament, dar inca nu au semnat nimic cu noi. Intr-o situatie delicata se afla si Acatrinei si Gavriloaia, pe care nu stiu cum vom reusi sa-i tinem la echipa in actualele conditii financiare”, a precizat antrenorul Razvan Bernicu.

Dupa stagiul centralizat de la Vatra Dornei, Universitatea isi va continua antrenamente la Suceava pana pe 8 august, cand va debuta a saptea editie a Memorialului “Mihai Mironiuc”, pe lista echipelor invitate in acest an figurand nume ca Minaur Baia Mare, HC Vaslui, Steaua Bucuresti sau Stiinta Bacau. Tot in luna august, echipa suceveana a fost invitata sa participe la un turneu amical la Vaslui.

Noul sezon al Ligii Nationale de handbal masculin va incepe pe 15 septembrie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Se pregătesc de cantonament"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*