Se negociază cedarea Forestei. Mitran: „Mingea este în curtea conducerii clubului. Sperăm să nu abuzeze de acest moment”

Foresta poate scapa in extremis de faliment, cu doar cateva zile inainte de startul noului sezon al Ligii a II-a. Salvarea ar putea veni pana la urma de un om de afaceri din afara judetului Suceava, care s-a aratat dispus sa plateasca datoriile de aproximativ 200.000 de euro pe care le are in acest moment gruparea de pe Areni. Mandat sa negocieze cu oficialii Forestei este Marin Mitran, fost impresar si conducator al cluburilor Milsami Orhei si Zimbru Chisinau, in prezent manager in cadrul Federatiei de Fotbal din Moldova.

Contactat telefonic de reporterii GazetaSV.ro, Marin Mitran a confirmat ca va purta discutii cu membrii Consiliului de Administratie al Forestei, format din Andrei Ciutac, Gabi Clim si Bogdan Tudoreanu. “Incerc sa fac tot posibilul sa aduc un investitor la Suceava. E un oras care merita nu doar o echipa de Liga a II-a, ci una de Liga I. Exista sanse ca discutiile sa se concretizeze pana cel tarziu luni sau marti, dar lucrurile trebuie luate pas cu pas. Mingea este in curtea actualei conduceri a Forestei, care sper sa nu abuzeze de acest moment. E o sansa ca echipa sa fie salvata si trebuie sa profitam de ea”, a declarat Marin Mitran, care va lua legatura cu oficialii Forestei prin intermediul lui Dumitru Moldovan.

De altfel, conducerea Forestei i-a chemat luni, la stadionul Areni, pe putinii jucatori pe care ii mai are sub contract. Conform tintarului stabilit de FRF, în prima etapa a noului sezon, programata pe data de 6 august, formatia suceveana ar trebui sa joace pe terenul nou-promovatei Ripensia Timisoara.

COMENTARII:

13 Comentarii la "Se negociază cedarea Forestei. Mitran: „Mingea este în curtea conducerii clubului. Sperăm să nu abuzeze de acest moment”"

 1. Sa dea D-zeu sa ia Foresta.Daca este un patron serios si are ganduri mari cu Foresta nu va avea de pierdut la Suceava unde se stie ca este un public numeros mare iubitor de fotbal.Hai Foresta!!!…Hai Suceava!!!.

 2. Mai si declara ca „mingea este in curtea actualei conduceri a clubului si spera sa nu abuzeze de acest moment „.
  Declari asta fără sa vorbești cu oamenii din conducere, fără sa soliciți datoriile reale ale clubului, fără sa negociezi toate detaliile de preluare a clubului, etc.
  Contactează conducerea clubului, fa oferta clară, apoi vezi daca vor sau nu sa cedeze clubul, daca nu vor atunci poti declara anumite lucruri împotriva lor.

 3. BAI ADI ESTI NEBUN ?? CE OFERTA SA LE MAI FACA IN LOC SA FUGA EL DUPA CA OMUL VINE CU BANUL SI LE PLATESTE DATORIILE CARE LE-AU FACUT MAI VREI OFERTE ??? EI SUNT IN MOARTE CLINICA DE CATEVA LUNI, DACA NU VINE OMUL SA DEA BANUL SA PREIA ECHIPA E CLAR CA SE DESFIINTEAZA, TU CE CREZI CA E MAI BINE SA NU MAI ECHIPA DE FOTBAL SI SA SE DESFIINTEZE ??
  DA DOAMNE SA VINA CA ALTFEL SUCEAVA NU VA MAI AVEA ECHIPA DE LIGA 2 VREO 10ANI DE ACUM IN COLO.

 4. Rugăminte, publicați si primul mesaj al meu, deoarece este unul decent.

 5. Cip, asta am spus si eu in primul mesaj pe care l am trimis dar nu a fost publicat. Oamenii au spus ca cedează clubul celui care vine si achita datoriile, care sunt in jurul sumei de 180.000 €, vezi declarația lui Ciutac.

 6. Am inteles, nu doriți sa publicați comentariul meu din data de 28 Iulie, de ce oare?
  Sa înțeleg ca am făcut comentariu la adresa unui conducator din cadrul clubului si nu trebuia?
  Totuși, va respect!

 7. Ar trebui Primarul si Presedintele Consiliului Jud. Suceava sa se implice si sa sprijine preluarea echipei de fotbal de catre acest investitor , se stie ca „cheia” este la mana acestora !!!!

 8. Un sfat pretenesc, lasa tu comentariile si vezi de bucurestiul tau ca ai bagat clubul in mocirla cu priceperea ta si vad ca acuma te pricepi la toate.

 9. Esti praf rău, tu crezi in ceea ce spui???
  Nu o sa aveți niciodată ceva profesionist la Suceava, stii de ce…
  Daca ar spune cineva realitatea de acolo, eu cred ca cel despre care tu il vorbești de rău a fost cel mai profesionist, dar trebuie sa aibă cu cine lucra. V as mai spune multe, dar nu am chef si am altceva mai important de făcut. Dar nu se știe niciodată, poate intr o zi, voi face cateva comentarii, dar in direct la o televiziune.

 10. Apropo, nu stiu exact cine esti, dar stai fără grija ca am am răspunsuri pt fiecare persoana care face comentarii nejustificate, nu mai vorbesc de acuze. O persoana corecta, dorme liniștit pe perna, are răspunsuri pt fiecare, indiferent cine este.

 11. Supărarea voastră a venit in urma comentariului meu pe care nu l ati publicat,unde vorbeam de Dl Moldovan, in care spuneam de ce discuția de cedare a clubului o negociază el cu Dl Mitran si nu se vorbeste direct cu membrii fondatori ai clubului. Pt unii locul de munca la Foresta este unul călduț, indiferent daca iti primești salariul, DE CE OARE?

 12. Sper ca publicați cele trei comentarii, sa respectam dreptul la replica:)

 13. Bai ,,,,,,voi credeți aşa minciunii umflate echipa este ,desființată !!!!Lungu esti pleava Sucevei .

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*