Se cunosc semifinalistele

Cupa Nikodemus la minifotbal si-a desemnat cele patru semifinaliste. In urma fazei sferturile de finala, disputata aseara, pe terenul Colegiului National „Eudoxiu Hurmuzachi” din Radauti, in careul de asi al editiei din acest an au ajuns formatiile Railex Suceava, Stiinta Vicovu de Sus, Vointa Iaslovat si Bucovina Badeuti.

Inscrisa la start din postura de campioana en-titre, Railex a ajuns in penultimul act al competitiei, dupa ce a trecut in semifinale, cu scorul de 2-0, de gazdele de la Egger Radauti. Echipa patronata de Ilie Lahman si-a asigurat calificarea prin reusitele semnate de Tomescu si Paul Bosancu, “alb-rosii” fiind privati pe final de un al treilea gol marcat de Corban, reusita acestuia nefiind validata de arbitri.

In cel de-al doilea sfert, surpriza turneului, Stiinta Vicovu de Sus s-a impus cu scorul de 9-3, in fata celor de la FC Iaslovat. Ultimele doua sferturi au fost si cele mai echilibrate, Vointa Iaslovat si Bucovina Badeuti avand nevoie de loviturile de departajare pentru a trece de Alternativa Radauti, respectiv Mediterana Radauti.

In semifinale, Railex va intalni maine, de la ora 18.00, Stiinta Vicovu de Sus, iar o ora mai tarziu, Vointa Iaslovat se bate pentru un loc in finala cu Bucovina Badeuti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Se cunosc semifinalistele"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*