Se anunță mai multe noutăți la reunirea Forestei

Foresta se reuneste joi dupa-amiaza, la ora 14.00, pe stadionul Areni, in vederea inceperii pregatirilor pentru returul Ligii a III-a, la primul antrenament din aceasta iarna, sub comanda lui Petre Grigoras, Mihai Gurita si Bogdan Tudoreanu, fiind asteptati aproximativ 20 de jucatori.

Printre acestia se numara si cateva noutati, cum ar fi portarul Sebastian Bilba (foto), repatriat de la Ozana Targu Neamt, trei tineri de la divizionara a patra Juniorul Suceava, Sebastian Nechita, Denis Solovastru si Simon Mandiuc, fundasul Bogdan Balint (Poli Iasi) si un aparator francez.

I-au pierdut pe juniorii de la Sporting Vaslui

La capitolul plecari, Foresta i-a pierdut pe juniorii Ionut Ailenei, Vali Hagiu si Auras June, carora le-a expirat imprumutul la Suceava si s-au intors la clubul de care apartin, Sporting Vaslui.

Galben-verzii” se vor pregati la Suceava pana pe data de 3 februarie, cand vor pleca intr-un stagiu centralizat de 12 zile, cel mai probabil la Chisinau. La revenirea din cantonamentul din Republica Moldova, Foresta are perfectate doua meciuri amicale, ambele in compania Stiintei Miroslava, pe datele de 22 februarie, pe teren propriu, si pe 29 februarie, in deplasare, la Uricani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Se anunță mai multe noutăți la reunirea Forestei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*