„Scuze pentru infrangere!”

Invitat la emisiunea “Fair-Play”, presedintele clubului Cetatea a vorbit despre situatia echipei si a incercat sa faca lumina in toate problemele aparute pana acum. “Nu este un lucru placut infrangerea de sambata. Cer scuze publicului. Suntem cu totii vinovati. La fel cum nu ne asteptam la un rezultat bun in Ghencea, nici acum nu ne asteptam la asta!“ si-a inceput Ciprian Anton discursul.

Cu atitudinea acestor jucatori fata de joc nu avem nicio sansa. Raman la opinia mea ca rezultatul de la Steaua nu a fost o intamplare… daca intr-adevar nu vor demonstra si nu isi vor schimba atitudinea vom cauta alti jucatori. La momentul acesta atati bani avem si de atata dispunem.

Atmosfera s-a “incins” in studioul IntermediaTV cand mama unui junior ’95 a intrat indirect. Anton a raspuns acuzelor: “Juniorii de la grupa de 95 fac in continuare antrenamente pana vor fi predati lui Silviu Stanescu. Nu e desfiintata, nu sunt vanduti si acest lucru poate fi verificat in actele clubului.

Seful executivului de pe Areni a confirmat primele, de 1000 ron, acordate jucatorilor dupa egalul din Ghencea. Pentru perioada ce urmeaza sa vina se anunta analize ale atitudinii jucatorilor: “Vom discuta si cu antrenorul si vom aduce altii daca asta isi va dori. S-a vorbit de un proiect pe 3 ani, dar s-a inceput cu stangul. Rezultatele vor dovedi daca putem realiza acest proiect. Obiectivul nostru nu e sa promovam ci sa ne situam in partea de sus a clasamentului. Important este sa avem incredere si vom vedea.

Doresc sa fac bine la club. Asa cum am venit, asa pot pleca. Imi voi da demisia in momentul cand va fi cazul, nu tin de acest scaun. Acum a venit trenul, m-am urcat si lipsa mea de experienta se simte, dar voi invata. “ a incheiat Ciprian Anton.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *