Scandal între Moroşan şi Halip

Peisajul fotbalistic sucevean s-a pricopsit ieri cu un scandal cazut din senin intre patronul Scolii de Fotbal Radauti, Cristian Morosan, si jucatorul Cetatii Suceava, Ovidiu Halip. Purtate prin intermediul presei locale, controversele au plecat de la o presupusa datorie de 2000 de euro pe care bossul radautean pretinde ca o are de primit de la jucator.

Halip a semnat cu mine un contract de impresariat valabil pana in vara lui 2010. In baza acestei intelegeri l-am dus in Franta, unde nu a reusit sa impresioneze nici macar o echipa de Liga a VII-a. Am cheltuit cu el aproape 2000 de euro si vreau sa-mi plateasca aceasta datorie pana la sfarsitul anului. Altfel, vom ajunge la federatie, unde Halip are toate sansele sa fie suspendat”, a afirmat Cristian Morosan.

In replica, Halip neaga cu vehementa varianta managerului radautean, cerandu-i acestuia sa prezinte public presupusul contract de impresariat. “Morosan minte. Nu ma are cu nimic la mana. Eu sunt sub contract cu alt impresar si este imposibil sa am doua asemenea intelegeri inregistrate la federatie. Morosan m-a lasat amanet in Franta si a trebuit sa-mi sun parintii pentru a-mi trimite bani de intoarcere acasa. Chiar astept sa vad hartoagele pe care pretinde ca le-am semnat cu dumnealui”, a replicat Ovidiu Halip.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Scandal între Moroşan şi Halip"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*