Sava, de la nuntă la spital

De la nunta la spital. Asa s-a sfarsit noaptea trecuta pentru fotbalistul Radu Sava. Fundasul suceavean a fost victima unei injunghieri pe strada Universitatii, in zona Pietei Mici, in urma unui incident ce a avut duminica-dimineata, in jurul orei 05.00.

Din cercetarile facute de politisti reiese faptul ca in jurul orei 04.45, Radu Sava, impreuna cu prietena sa, au plecat de la restaurantul Zimbru, unde au participat la nunta unor prieteni si se indreptau spre stadionul Areni. Pe drum, fotbalistul sucevean a fost abordat de doi tineri, pe care a incercat sa-i evite, insa fara succes, intre cei trei avand loc o altercatie fizica. Pe parcursul altercatiei, unul dintre indivizi a scos un cutit si l-a injunghiat pe fotbalist in zona abdominala, dupa care agresorii au luat-o la fuga printre blocurile din spatele Scolii de Arte.

Fotbalistul a fost preluat de o ambulanta si dus la Spitalul Judetean Suceava unde a primit ingirjiri de specialitate, fiind diagnosticat cu “plaga injunghiata hipocondru drept”, medicii stabilind ca este in afara oricarui pericol, avand noroc ca lovitura nu i-a atins vreun organ vital. Totusi, doctorii au precizat ca Radu Sava are nevoie de circa opt zile de ingrijiri medicale, fara a ramane internat in spital.

Radu Sava a povestit pentru Obiectiv de Suceava ca era impreuna cu prietena sa pe strada Universitatii, in zona Politiei municipale, cand de pe partea cealalta a strazii au traversat doi tineri de aproximativ 17 – 18 ani, pe care nu ii cunoaste si care l-au intrebat daca sunt “ceva probleme”. Acesta a incercat sa aplaneze verbal conflictul, insa cei doi au scos o maceta, respectiv un cutit cu lama de circa 20 de centimetri, unul dintre indivizi lovindu-l cu cutitul. Radu Sava a fost transportat la spital unde i-au fost aplicate doua copci la rana suferita in zona abdominala.

Fotbalistul a mai precizat ca va depune plangere impotriva celui care l-a injunghiat. Politistii suceveni au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de “loviri sau alte violente”, cercetarile fiind continuate pentru prinderea autorilor.

Radu Sava s-a intors vineri de la Poiana Negri, din cantonamentul echipei locale de fotbal, iar pana marti dimineata avea liber din partea conducerii bancii tehnice.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Sava, de la nuntă la spital"

  1. ca la voi, la nimeni!

  2. Sunt si ei baietzi.dar cand de trezesc dimineatza si se uita in oglinda isi dau seama ca sunt niste fetitze.niste sageti.

  3. Ce treaba are Liceul de Arte cu zona Areni? 🙂

  4. cine stie ce a fost acolo intre ei

  5. daca are gura prea mare:))ce sa faci:))

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*