S-au stabilit semifinalistele

Railex Suceava, Univega Radauti, Egger Radauti si Olimpia Radauti sunt cele patru echipe care au ramas in cursa pentru trofeul celei de 15-a editii a Cupei Nikodemus la minifotbal, competitie ce se desfasoara in aceste zile pe terenul sintetic al Colegiului National „Eudoxiu Hurmuzachi” din Radauti.

Railex Suceava s-a calificat in semifinale, dupa ce s-a impus, in faza sferturilor de finala, cu scorul de 5-1, in fata celor de Marelbo Vicov, prin golurile marcate de Tomescu (2), Nicoara, Ailenei si Pascanut.

In cealalat sfert de finala de luni seara, Univega Radauti a ajuns in careul de asi, dupa ce a eliminat, la finalul unui meci cu scantei, scor 6-4, echipa celor de la Bucovina Badeuti, golurile invingatorilor fiind semnate de Burlacu (3), Cardei, Martinescu si Romaniuc. In sferturile de aseara, Egger Radauti s-a calificat in penultimul act, dupa ce a trecut, cu scorul de 3-2, de Inter Vicov, in vreme ce Olimpia Radauti a completat tabloul semifinalelor, dupa ce s-a impus, cu scorul de 6-1, in fata gruparii Vointa Iaslovat.

In semifinalele de maine, Railex Suceava va intalni, cu incepere de la orele 17.00, formatia Univega Radauti, pentru ca, de la ora 18.30, Egger Radauti sa infrunte gruparea concitadina Olimpia Radauti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-au stabilit semifinalistele"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*