S-au revanşat la Bucureşti

Universitatea Suceava s-a impus, cu scorul de 35-30, in fata celor de la Csm Bucuresti, intr-un meci de pregatire sustinut, astazi, pe terenul gruparii din capitala. Trupa pregatita de Stelian Bursuc si-a luat astfel revansa in fata bucurestenilor dupa meciul pierdut la ultima editie a Memorialului “Mihai Mironiuc”.

Ne-a interesat mai putin scorul final, cat mai ales calitatea jocului nostru. Avem cativa jucatori noi-veniti si trebuie sa-i integram cat mai repede in agrenajul echipei. A fost totusi si un pic de orgoliu in joc, iar jucatorii nostrii cred ca au vrut sa arate ca infrangere de la Memorial a fost doar un accident”, a declarat antrenorul Stelian Bursuc, dupa victoria de astazi cu Csm Bucuresti.

In ultimul amical din aceasta saptamana, Universitatea Suceava va evolua in fieful formatiei Steaua Bucuresti, intr-un meci programat astazi dupa-amiaza. Dupa acest joc, “alb-albastrii” vor reveni la Suceava, urmand ca la sfarsitul saptamanii viitoare sa participe la Cupa Harghitei, competitie unde vor evolua in compania prim-divizionarelor HC Odorhei, Stiinta Municipal Bacau si Potaissa Turda.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-au revanşat la Bucureşti"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*