S-au oprit la turneul zonal

Sporting Suceava a participat la sfrasitul saptamanii trecute la faza zonala a Memorialului “Gheorghe Ola” la fotbal, competitie rezervata grupelor de copii nascuti in anul 2002 si care a reunit in Sala Sporturilor din Piatra Neamt castigatoarele campionatelor judetene din Suceava, Botosani, Iasi, Neamt, Vaslui si Bacau.

Aflata la cea de-a doua prezenta consecutiva la turneul zonal, formatia condusa de antrenorul Bogdan Pantea s-a impus vineri, in primul meci din cadrul grupelor, cu scorul de 2-1, in fata celor de la Fcm Bacau, gratie golurilor marcate de Faliboga si Nechita. Sporting a ratat insa prezenta in finala intrecerii de sub Pietricica, dupa ce a fost invinsa sambata, cu scorul de 0-4, de catre gazdele de la Lps Piatra Neamt, intr-un meci in care pustii suceveni au irosit numeroase ocazii de gol, printre care si o lovitura de pedeapsa de la 7 metri.

Sporting i-a folosit pe Daniel Turturean, Alex Strugariu, Valentin Maftei, Ioan Gavrilovici, Darius Depa, Mihai Semeniuc, Razvan Faliboga, Andrei Jijie, Leonard Vornicu, Razvan Cimbru, Alex Andrian si Sebastian Nechita.

Sporting Suceava si-a câstigat dreptul de a evolua la turneul zonal de la Piatra Neamt, dupa ce a trecut in faza judeteana de formatiile Bucovina Scheia si Rememeber Câmpulung Moldovenesc. Gruparea suceveana va reveni in Sala Sporturilor din Piatra Neamt la finele acestei saptamani, urmand sa participe si la faza zonala a Memorialului “Gheorghe Ene”, competitie destinata de aceasta data grupelor de copii nascuti in anul 2003. In faza grupelor, fotbalistii pregatiti de Bogdan Pantea vor intalni formatiile Fc Vaslui si Lps Piatra Neamt.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-au oprit la turneul zonal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*