S-au „încălzit” la Botoşani

Boxerii clubului local CS Florconstruct – CSM Suceava au participat la finele saptamanii trecute la un turneul de meciuri amicale la Botosani, competitia avand drept scop verificarea si pregatirea sportivilor in vederea participarii la Campionatul National de Tineret feminin, programat la sfarsitul lunii februarie, precum si la intrecerile de la Cupa Romaniei de Juniori, Tineret si Seniori ce se va desfasura in lunile martie si aprilie.

La finalul unor confruntari gustate din plin de publicul botosanean, din delegatia suceveana s-au facut remarcati Lacrimioara Perijoc (foto), Catalin Chirila si Ionut Nichita. “Chiar daca Lacrimioara a sustinut trei meciuri in compania unor sportive cu experienta, medaliate la campionatele precedente, prestatia sportivei noastre a fost una foarte buna. Astfel, in timpul care ne-a mai ramas pana la prima competitie oficiala speram sa atinga forma maxima, iar cu putin noroc, putem sa castigam o medalie chiar la debutul ei la Campionatul National de Tineret”, a precizat antrenorul Doru Iftime.

Ceilalti doi pugilisti suceveni care au luat parte la turneul din weekendul trecut, Catalin Chirila si Ionut Nichita, au sustinut la randul lor cate doua meciuri de verificare, pe parcursul carora au aratat o buna rezistenta fizica, cat si calitati deosebite din punct de vedere tehnico-tactic.

Cei doi mai au de lucru in ceea ce priveste consolidarea elementelor tehnice, dar pana la startul meciurilor oficiale, vor avea destul timp sa se perfectioneze, in speranta obtinerii unor rezultate cat mai bune la Campionatele Nationale”, a mai spus Doru Iftime, care a tinut sa multumeasca municipalitatii pentru cei 30.000 de lei aprobati pentru bugetul clubului local de box pe 2011.

In acest moment, in pregatiri se mai afla sportivii Vasile Paramon, Nicu Bodar, Andrei Sava, Ionut Andrici, Daniel Gogan, precum si vicecampionul national en-titre al categoriei 91 de kilograme, Nicolae Berariu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-au „încălzit” la Botoşani"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*