S-au distrat cu Poli Iasi

Handbalistii suceveni si-au respectat blazonul si s-au impus fara probleme in amicalul disputat astazi cu divizionara secunda Politehnica Iasi. La capatul a trei reprize de cate 25 de minute, Universitatea a invins cu scorul de 48-37.

Meciul a inceput de la ora 11:25 la Liceul cu Program Sportiv din Iasi. Prima repriza a fost una echilibrata, jucatorii suceveni distantandu-se dupa 25 de minute la doar 3 goluri, scor 15-11. In actul secund, sucevenii si-au majorat avantajul, scor 32-23, chiar daca Leonard Bibirig a introdus in teren mai multi jucatori de la echipa a doua. In a treia repriza, gazdele au cedat defintiv, permitandu-le handbalistilor suceveni sa se distanteze la 11 goluri, scor final 48-37. In ultimele 25 de minute ale intalniri s-a evidentiat Bogdan Curca, acesta reusind sa inscrie de 9 ori.

CSU Suceava a inceput meciul in urmatoarea formula:

Pralea – Mitrea, Chirut, Soldanescu, Bursuc, Adomnicai, Gavriloaia

Pentru echipa suceveana au marcat urmatorii jucatori:

Curca(foto) – 12 goluri; Grigorie – 6; Zvanciuc – 5; Mitrea, Gavriloaia, Rosu – 4; Chirut, Bursuc – 3; Matei – 2; Soldanescu, Adomnicai, Dediu, Acatrinei, Bradatan – 1

Din lotul Universitatii deplasat la Iasi au lipsit Dospinescu si Spiridon. De altfel, in a treia repriza buturile Unviersitatii au fost aparate de tanarul Andrei Draghici.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-au distrat cu Poli Iasi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*