S-au cantonat la hotel Toaca

Sporting a trecut la faza a doua a pregatirilor pentru retur. Incepand de azi, echipa antrenata de Claudiu Sevaciuc se afla intr-un stagiu centralizat la Gura Humorului, “alb-verzii” avand drept stabiliment hotelul Toaca Bellevue. Gurita si compania au intrat in paine inca din prima zi a cantonamentului, cei 21 de jucatori deplasati la Gura Humorului luand de dimineata contact cu pantele din zona partiei de schi Soimul.

Pregatirea centralizata se va desfasura pe parcursul a zece zile, cu antrenamente bazate in special pe componenta fizica si cresterea capacitatii aerobe. Jucatorii sunt entuziasti si sper sa reziste, pentru ca va fi o perioada destul de dura pentru ei. Ma bucur ca am reusit sa ne organizam in aceasta perioada scurta din ianuarie si ca am intrat in normalitate, atat in ceea ce priveste achizitionarea de echipament, cat si in privinta pregatirii centralizate. Vrem sa multumim pe aceasta cale celor de la Toaca Bellevue ca ne-au primit cu bratele deschise, conditiile sunt extraordinare si speram ca pe viitor sa desfasuram aici si alte cantonamente”, a spus antrenorul Claudiu Sevaciuc.

Sporting a deplasat la Gura Humorului urmatorul lot de jucatori: Jean Turita, Cristi Butnariu – portari, Bogdan Pantea, Alin Gâsca, Cornel Cainari, Ionut Nechitoaia, Bogdan Prichici, Nicu Azaharioaie, Razvan Bâgu, Alexandru Buziuc, Florin Apetri, Mihai Gurita, Dorian Andronic, Vasile Vitu, Nicusor Kuruc, Razvan Breniuc, Alex Strugariu, Daniel Paius, Ionut Placinta, Sorin Arotaritei si Stefan Longher – jucatori de câmp.

Pe parcursul cantonamentului, Sporting va disputa un singur meci de pregatire, duminica, in compania gruparii locale Cs Gura Humorului. “Am decis sa punem mai putin accent pe amicale, pentru ca unii jucatori sunt la primul cantonament centralizat, altii vin dupa accidentari, si nu vrem sa apara contacte si totodata riscul de a pierde aceasta perioada de pregatire”, a motivat Claudiu Sevaciuc.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-au cantonat la hotel Toaca"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*