S-au „bronzat” la Naţionale

Atletii suceveni au reusit sa cucereasca patru medalii de bronz la Campionatele Nationale Indoor pentru juniori I, competitie desfasurata la finele saptamanii trecute la Bucuresti. Performerul delegatiei sucevene a fost Cristian Lacatus, sportivul celor de la LPS Suceava urcand pe treapta a treia a podiumului atat in proba de 1.500 de metri, terminata cu timpul de 4 minute, 6 secunde si 22 de sutimi, cat si in cursa de 3.000 de metri, pe care a incheiat-o cu timpul de 8 minute, 51 de secunde si 34 de sutimi.

Zestrea de medalii a clubului LPS Suceava a fost completata de Iuliana Chelaru, sportiva pregatita de Toader Flamand ocupand locul al 3-lea in proba de 800 de metri, unde a oprit cronometrul la 2 minute, 9 secunde si 65 de sutimi, la doar jumatate de secunda in spatele castigatoarei medaliei de argint. Sportiva suceveana a fost la un pas de a repeta performanta in proba de 1.500 de metri, unde a terminat pe pozitia a 4-a, la mai bine de o secunda in afara locurilor de medalii. Cea de-a patra medalie obtinuta de cluburile sucevene a fost adusa de Bogdan Macovei (foto). Desi a alergat in compania unor adversari cu trei ani mai in varsta, sportivul de la CSM Suceava a reusit sa obtina bronzul in proba de 800 de metri, terminand cursa cu timpul de 1 minut, 55 de secunde si 15 sutimi, la mai putin de doua zecimi de secunda de locul secund. Atletul pregatit de Erzilia Tampau a fost la un pas de a-si dubla medalia in proba de 1.500 de metri, acolo unde a terminat pe pozitia a 4-a, chiar in spatele suceveanului Cristian Lacatus.

Un alt sportiv care a ratat “la mustata” un loc pe podium este Iulian Romas, atletul legitimat la LPS Suceava terminand doar pe locul 4 in cursa de 800 de metri. Editia din acest an a Campionatelor Nationale Indoor pentru juniori I a adunat la start un numar total de 306 sportivi de la 77 de cluburi din intreaga tara.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-au „bronzat” la Naţionale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*