Satu Mare – Suceava: 37-34

Universitatea a suferit, azi, prima infrangere in meciurile oficiale din 2011. Echipa suceveana a pierdut, cu scorul de 34-37 (21-19), pe terenul gruparii CSM Satu Mare, in uvertura etapei a 15-a a Ligii Nationale.

Partida a debutat in nota echilibrului, gazdele reusind sa se tina scai de trupa lui Leonard Bibirig in primul sfert de ora al jocului, incheiat la egalitate, scor 9-9. Gruparea satmareana a preluat pentru prima oara conducerea pe tabela de marcaj in minutul 19, la scorul de 12-11, situatia fiind insa rasturnata prompt de “studentii” suceveni, care s-au distantat la doua goluri pana in minutul 26, cand Cristi Bursuc a marcat pentru 14-16. Incepute de la scorul de 19-19, ultimele doua minute ale primei reprize au apartinut oaspetilor, Universitatea revenind la cabine la adapostul unui avantaj firav de doua goluri, scor 19-21.

Pretentiile europene ale celor de la CSM Satu Mare aveau sa prinda contur in primele opt minute de la reluarea jocului, interval in care gazdele au izbutut intoarca scorul la 25-23. Din acest moment, ardelenii s-au aflat in prim plan reusind sa-si mareasca avansul la cinci lungimi la intrarea in ultimul sfert de ora al jocului, scor 29-24. Ecartul luat de echipa lui Nicolae Istrate in prima jumatate a reprizei a doua avea sa se dovedeasca decisiv, fluierul final al meciului consemnand scorul de 36-34 in favoarea satmarenilor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Satu Mare – Suceava: 37-34"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*