Şase medalii pentru înotătorii suceveni

inot echipa baieti 13 aniEchipa baieti 13 ani - de la stanga la dreapta: Horgos TIberiu (antrenorul lui Stefan Ropan ), Sebastian Croitor, Stefan Ropan , Vlad Brandis, Serban Cotos si Moscaliuc Cezar

In perioada 16-19 iulie, la Bucuresti, s-a desfasurat Campionatul National de cadeti(pentru baieti si fete de 12-14 ani), competitie care a reunit la start aproape 450 de sportivi de la 69 de cluburi. CSS 3 Suceava a participat cu un lot de 8 sportivi. Este vorba despre Antonia Nitu si Alexandru Mateiciuc la 14 ani, Serban Cotos, Sebastian Croitor, Vlad Brandis si Stefan Ropan la 13 ani si Victor Turluianu si Ioana Nastaca la 12 ani.

Sportivii suceveni s-au comportat excelent, doborandu-si recordurile personale si urcand in mai multe randuri pe podium. Performerul delegatiei sucevene, cu patru medalii castigate, a fost Serban Cotos. Acesta a urcat pe locul II in probele de 100 de metri Fluture, 400 de metri Liber si 100 de metri Liber si pe locul II in proba de 800 de metri Liber. Reprezentantii clubului sucevean au mai castigat o medalie de argint in proba de 100 de metri Bras, prin Antonia Nitu 1. Totodata, echipa de baieti de 13 ani, formata din Serban Cotos, Sebastian Croitor, Vlad Brandis si Stefan Ropan a terminat pe locul III in proba de 4×100 de metri Mixt.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Şase medalii pentru înotătorii suceveni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*