Şase medalii la C.N. Şcolar

Luptătorii suceveni au urcat de şase ori pe podium in Finala Campionatului Naţional Şcolar. Graţie medaliilor obţinute de sportivii pregătiţi de Valerică Gherasim şi Andrei Bolohan, LPS Suceava s-a clasat pe locul 3, după Slatina şi Bacău.

Competiţia organizată de Ministerul Educaţiei s-a desfăşurat în perioada 15-17 mai, în Slatina, şi a reunit 26 de cluburi din ţară. Performerul Liceului cu Program Sportiv Suceava a fost Adrian Agache, campion la categoria 85 de kilograme. Evoluţii bune au mai avut Marian Hangaleţ şi Marius Blându, cei doi câştigând medaliile de argint la 46 de kilograme şi, respectiv, la 58 de kilograme. Luptătorii pregătiţi de Valerică Gherasim şi Andrei Bolohan au luat şi trei medalii de bronz, prin Ion Moisei la 46 de kilograme, Teodor Chira la 85 de kilograme şi Marius Mădălăchioae la 100 de kilograme.

“Ne-am depăşit obiectivele fixate pentru această competiţie, iar sportivii au avut o comportare foarte bună. Marius Blându putea să iasă campion, dar s-a accidentat la glezna. Vreau să-i remarc pe Marian Hangaleţ şi Teodor Chira, care au urcat pe podium, deşi s-au aflat la prima participare în această competiţie”, a declarat antrenorul Valerică Gherasim. Acesta a ţinut să mulţumească pentru sprijin Primăriei şi Consiliului Local Suceava, Consiliului Judeţean Suceava şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Şase medalii la C.N. Şcolar"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*