Sancţiuni record pentru echipa CFR Moara

Comisia de Disciplina din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal a dictat sanctiuni record dupa incidentele provocate de jucatorii si oficialii echipei AS CFR Moara la finalul meciului cu Viitorul Veresti, disputat duminica trecuta.

Desi si-au recunoscut faptele, cei de la Moara au primit amenzi in valoare totala de 3.400 de lei, 17 etape de suspendare si le-a fost suspendat terenul pentru un meci.  Cel mai sifonat a iesit chiar primarul comunei Moara, Eduard Dziminschi, care, in baza legii “Dragomir”, a fost amendat si i s-a interzis dreptul de a mai intra pe terenurile de fotbal din Romania pentru un an de zile, dupa ce a amenintat, bruscat si a blocat cu masina, la plecare, brigada de arbitri, aceasta avand nevoie de escorta jandarmeriei pentru a putea parasi comuna. Adrian Naharneac, cel care l-a lovit cu pumnul pe unul dintre arbitri la finalul meciului a primit cinci etape de suspendare si o amenda de 2.000 de lei, in vreme ce Silviu Ignat a incasat trei etape de suspendare si o amenda de 500 de lei dupa ce l-a lovit in zona gatului pe asistentul Alex Blanariu, in minutul 89 al aceluiasi joc.  Antrenorii echipei din Moara, Florin Botusan si Marius Blindu, au primit la randul lor cate doua etape de suspendare dupa ce au patruns pe teren in timpul meciului de duminica si l-au bruscat pe arbitru.

Condus de o brigada de arbitri formata din centralul Cosmin Lungu si asistentii Alex Blanariu si Lavinia Lichtenstein si supervizat din partea AJF de Ovidiu Caldarus, meciul de duminica, dintre CFR Moara si Viitorul Veresti, contand pentru etapa a V-a din seria de est a Ligii a V-a s-a incheiat cu scorul de 1-1.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Sancţiuni record pentru echipa CFR Moara"

  1. Dupa ce au facut praf un meci de fotbal prin deciziile lor total eronate sunt curios ce suspendari a primit brigada de arbitri (daca sa decisc asta la comisia de arbitraj) , care au arbitrat intr-un mod penibil si josnic acest joc!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*