„Să vină Steaua, că… !”

Ion Lungu

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a urmărit meciul dintre Rapid Suceava şi Gaz Metan Mediaş din birou. Acesta a ţinut să-i felicite pe Mircea Negru şi colegii săi pentru rezultatul obţinut şi a anunţat că va face tot posibilul pentru ca până la finalul anului să vireze încă 400.000 de lei în contul clubului din Areni.

„Felicit echipa Rapid Suceava pentru rezultatul obţinut ieri. Rămân alături de fotbalul sucevean, de sportul sucevean. Am o privelişte foarte frumoasă din biroul meu să văd meciul, nu trebuie numaidecât să merg pe stadion. Vreau să spun că sunt alături de echipă şi voi face tot posibilul să acordăm toate cele 10 miliarde. Am dat 6 miliarde, mai sunt 4 prevazute în buget. Chiar a jucat foarte frumos ieri, dar şi în etapa trecută. Îi felicit şi sper să avem din nou o echipă bună la Suceava. M-au ameninţat că vor ajunge pe primul loc, vom vedea dacă va fi aşa. Din punctul meu de vedere, cel mai important lucru este că vin oamenii la stadion”, a declarat Ion Lungu.

Primarul Sucevei speră în continuare ca Rapid Suceava să înfrunte Steaua Bucureşti în Cupa Romaniei: “Aducem o nocturnă artificială, punem lumini pe Primărie, găsim o soluţie. Să vină Steaua că ne descurcăm noi.”

Optimile de finală ale Cupei României vor avea loc pe 28, 29 şi octombrie. Rapid Suceava are programat următorul meci oficial, sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul formaţiei CS Baloteşti.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

4 Comentarii la "„Să vină Steaua, că… !”"

  1. unde sa-ti vina idolii? pe stadionul din Prelipca?
    du-te la botosani sa-i vezi!

  2. Să vină Steaua, că ne descurcăm!,,,jucam la Piatra Neamt…ha ha

  3. ce mama ciorii inseamna nocturna artificiala???!!! poate temporara bai nea ambro…………….si apropo ne-ai promis dinainte de alegeri ca strangi cainii de pe strazi si ai cam uitat bai nene……….numai minciuni la edilii astia….

  4. prelipceanul cracanat | 25 septembrie 2014 at 17:49 | Răspunde

    sporturile din judet sunt in moarte clinica si ciobanetele asta face orice sa ii vina echipa preferata,F.C OAIA POARTA ALBA la Suceava.am o idee bai neobrazatule,nu mai bine iei tu banii si ii dai la lupte sau tir,sau rugby,ca se afla pe butuci,decat sa il vezi pe idolii tai tanase si mache pe areni?recunoaste,vrei sa dai mana cu mache,asa-i?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*