S-a tras cortina peste sezon

Avantul Volovat, Moldova Draguseni si Turbo Forest Poiana Stampei sunt cele trei echipe care au reusit sa promoveze in Liga 4-a, la finalul sezonului competitional 2010/2011.

Desi si-a asigurat biletele de promovare inca de acum doua saptamani, Avantul Volovat si-a respectat blazonul de castigatoare a primei serii din Liga a 5-a si s-a impus, ieri, cu scorul de 2-1, in meciul disputat pe terenul codasei Bucovina Calafindesti. Intr-un alt joc din cadrul ultimei runde, Bradul Putna a castigat, cu scorul de 5-2, in fata gruparii Flacara Vicovu de Jos si a terminat campionatul pe locul secund. Scorul etapei finale a fost realizat de Progresul Fratautii Vechi, care a incheiat pe ultima treapta a podiumului, dupa ce a surclasat, cu scorul de 12-1, formatia celor de la Avantul Gramesti.

Seria I – Rezultatele ultimei etape:
Locomotiva Dornesti – Bucovina Serbauti 2-0
Bucovina Calafindesti – Avântul Volovat 1-2
Unirea Horodnic – Stiinta Mitoc 6-0
Victoria Paltinoasa – Viitorul Adâncata 3-3
Bradul Putna – Flacara Vicovu de Jos 5-2
Progresul Fratautii Vechi – Avântul Gramesti 12-1

In seria secunda, Moldova Draguseni a reusit promovarea, dupa ce s-a impus, cu scorul de 3-0, in derbyul disputat pe teren propriu, in compania celei de-a treia clasate, Inter Capu Campului. Aflata inca in cartile promovarii inaintea jocurilor de ieri, urmaritoarea Progresul Salcea si-a aparat sansa pana in ultimul moment, castigand in runda finala, pe terenul celor de la Foresta Rasca, cu scorul de 4-2.

Seria a II-a – Rezultatele ultimei etape:
Viitorul Veresti – Fulgerul Ciprian Porumbescu 6-2
Avântul Baia – Recolta Fântânele 3-3
Foresta Râsca – Progresul Salcea 2-4
Somuz Falticeni – Sporting Bunesti 3-1
Moldova Draguseni – Inter Capu Câmpului 3-0
Somuzul Preutesti a stat.

In seria montana, Turbo Foresta Poiana Stampei a reusit sa-si apere prima pozitie si sa urce astfel in esalonul superior, dupa ce s-a impus, in ultima runda, cu scorul de 1-0, in fieful celor de la Calimanelul Panaci. Podiumul clasamentului final a fost completat de gruparea Fc Pojorata, invingatoare cu scorul de 4-1, in disputa cu Vanatorul Dorna Candrenilor, in vreme ce Victoria Vatra Moldovitei a terminat pe treapta a treia, dupa succesul, cu scorul de 6-2, obtinut in compania gruparii Bistrita Brosteni.

Seria a III-a – Rezultatele ultimei etape:
Calimani Saru Dornei – Larix Dornisoara 3-3
Victoria Vatra Moldovitei – Bistrita Brosteni 6-2
Vânatorul Dorna Candrenilor – Fc Pojorâta 1-4
Forestierul Frumosu – Fagga Pârtestii de Jos 0-3
Calimanelu Panaci – Turbo Foresta Poiana Stampei 0-1

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-a tras cortina peste sezon"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*