S-a stabilit lotul pentru retur

Antrenorul divizionarei a treia Rapid Suceava, Ioan Radu, a definitivat, la sfarsitul acestei saptamani, lotul de jucatori pe care va miza in returul campionatului. Dupa o luna si jumatate dominata de schimbari majore, seful bancii tehnice de pe Areni a decis sa plece la drum in sezonul de primavara cu un grup de 20 de fotbalisti, a carui medie de varsta sare la virgula de 22 de ani.

Astfel, pe langa cei 7 “supravietuitori” din vechea garda: Catalin Pascal, Razvan Breniuc, Ionut Sava, Cristian Spatar, Sergiu Corban, Catalin Golofca si Ionut Plamada, gruparea “ceferista” a inregistrat zilele trecute alte 13 transferuri. Pe lista achizitiilor efectuate de “alb-visinii” in aceasta iarna se afla portarul Razvan Hofbauer (20 de ani) – Zimbrul Siret, fundasii Tudor Dumitriu (21 de ani) – Foresta Malini, Alexandru Ghiviziu (22 de ani) – Luceafarul Mihai Eminescu Botosani, Cezar Ciurla (19 ani) – Dorna Vatra Dornei, mijlocasii Alexandru Vaida (22 de ani) – Unirea Dej, Claudiu Olariu (20 de ani) – Foresta Malini, Tudor Zaremba (22 de ani) – Bucovina Fratautii Noi, Andrei Ciurla (20 de ani) – Dorna Vatra Dornei si atacantii Stefan Liutec (22 de ani) – CS Panciu, Marius Pascanut (24 de ani) – Foresta Malini, David Barbir (18 ani) – LPS Suceava si Ionut Vitel (18 ani) – LPS Suceava.

In alta ordine de idei, echipa suceveana a fost nevoita sa-si anuleze jocul de verificare programat ieri in compania celor de la Cetatea Targu Neamt, oaspetii motivand ca nu pot veni pe Areni din pricina lipsei de efectiv si a problemelor financiare.
In aceste conditii, trupa pregatita de Ioan Radu a ramas cu doar sase meciuri amicale sustinute in perspectiva pregatirii returului, bilantul rezultatelor fiind unul destul de echilibrat, doua victorii – 2-1 cu Aerostar Bacau si 3-2 cu Cetatea Targu Neamt, un rezultat de egalitate – 3-3 cu CFR Pascani si trei infrangeri – 0-7 cu Delta Tulcea si un dublu 0-2 cu Ceahlaul Piatra Neamt.

In functie de cum evolueaza si starea vremii, vom vedea pana marti daca mai putem efectua un ultim joc inainte de startul returului. Pentru a ramane in priza ar mai fi varianta trimiterii unor jucatori la meciul din Liga a IV-a al echipei a doua, dar in acest moment, avand in vedere subtirimea lotului, nu ne permitem sa riscam vreo accidentare”, a declarat antrenorul Ioan Radu, care a mai precizat ca, in cursul zilei de joi, patronul rapidistilor a achitat salariile restante pe luna ianuarie pentru o mare parte dintre jucatorii care se afla la echipa inca din prima parte a pregatirilor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-a stabilit lotul pentru retur"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*