Sa speram la locul 4?!

Directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan, a marturisit ca are in vedere mai multi jucatori pe care sa ii transfere la Suceava in pauza de vara. Desi a refuzat sa dea nume, tehnicianul echipei locale de handbal a dezvaluit ce posturi si-ar dori sa intareasca pentru noul sezon.

“Jucatori peste 35 de ani nu cred ca vor fi transferati la Suceava in aceasta vara. Echipa trebuie intarita cu cel putin 3 jucatori: un jucator cu experienta in defensiva, pentru a putea sa acopere postul lui Bibirig atunci cand va fi cazul, si pe extreme, mai ales extrema dreapta, unde, de altfel ne-am si confruntat cu probleme in acest sezon atunci cand Gavriloaia a fost indisponibil”, a marturisit Petru Ghervan.

Dupa ce in 3 ani de la promovare au ajuns sa se califice de doua ori intr-o Cupa Europeana, sucevenii spera acum la o clasare si mai buna in viitorul sezon al Ligii Nationale.

“La Universitatea Suceava va fi bine. Cei care ne sustin ne-au promis sprijin in continuare pentru ca stiu atmosfera de la echipa. Voi propune ca obiectiv un loc 5 in Liga Nationala, iar daca vom putea pastra jucatorii acasa si vom efectua transferurile dorite chiar un loc 4”, a conchis Petru Ghervan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Sa speram la locul 4?!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*