S-a născut LPH

Alexandru Dedu (40 de ani) şi-a intrat în rol de preşedinte la LPH şi propune măsuri îndrăzneţe pentru viitorul unei discipline în care am fost stăpânii lumii în urmă cu 40 de ani. Un campionat cu opt echipe la feminin şi opt la masculin încă din sezonul următor sunt, în viziunea fostul mare jucător, soluţiile pentru resuscitarea unor competiţii interne blazate.

În funcţiile de vicepreşedinţi au fost votaţi Nurhan Ali de la HCM Constanţa şi Andrei Luca de la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Dedu a fost ales preşedinte interimat cu 7 voturi pentru şi 2 abţineri până în luna mai, când ar trebui să aibă loc adunarea generală a cluburilor din LPH care va valida statutul şi îşi va alege noua conducere.

Liga profesionistă de handbal va trebui să primească apoi girul adunării generale a FRH şi să organizeze competiţia din sezonul 2012/2013. LPH îşi propune să organizeze şi o Cupă a Ligii, pe lângă Cupa României. De asemenea, LPH va negocia drepturile de televizare pentru sezoanele viitoare ale ligii naţionale.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-a născut LPH"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*