„Sa gresim mai putin ca ei”

Universitatea Suceava va intalni sambata in deplasare formatia Steaua Bucuresti. Meciul se anunta a fi unul de care pe care, antrenorul sucevenilor, Leonard Bibirig, considerand ca punctele vor fi atribuite la final echipei care va gresi mai putin.

“Steaua este o echipa foarte valoroasa, are jucatori buni, joaca si in Cupa Cupelor. Noi mergem sa facem un joc bun, la finalul caruia sa ne alegem cu un rezultat pozitiv. La turneul disputat la Suceava in aceasta vara i-am invins, astfel ca vor fi foarte precauti, dar vor avea si un plus pentru ca vor juca pentru prima oara in acesta sezon in fata propriilor suporteri. Va castiga echipa care va face cele mai putine greseli “ a declarat Bibirig in cadrul unei conferinte de presa organizata astazi dimineata la sala LPS.

Antrenorul sucevean a mai amintit faptul ca Steaua a pierdut in mod surprinzator in a doua etapa la Odorhei, scor 26-25 pentru gazde, dupa ce a condus cu cinci goluri.

Din lotul Universitatii vor lipsi Ignat si Tutu, ambii cu accidentari mai vechi, in timp ce Steaua nu se va putea baza pe Savenco, care este suspendat pentru doua etape.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Sa gresim mai putin ca ei”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*