S-au sistat salariile pe Areni. Dănuţ Perjă: „Nu e normal să ne bată toate comunele”

Conducerea clubului Foresta a sistat pe termen nelimitat plata salariilor catre jucatori in urma infrangerii de la Balotesti. Decizia a fost anuntata de directorul sportiv al gruparii de pe Areni, Danut Perja, care s-a aratat deranjat de superficialitatea cu care galben-verzii au tratat primele meciuri din 2017.

CS Balotesti e o echipa care n-are voie sa te bata nici daca ajungi direct la meci. Atitudinea lasa de dorit. Am decis sa sistam plata salariilor si primelor pana in momentul in care jucatorii vor demonstra ca isi merita banii. Cei care nu dau totul pentru aceasta echipa, indiferent ca sunt suceveni sau din alta parte, vor juca la echipa a doua. Se schimba foaia la Foresta. Nu e normal sa fim pe acest loc in clasament si sa ne bata toate comunele. Suntem jalnici. Ar fi timpul ca jucatorii sa se trezeasca pentru ca nu mai stiu de cand n-am castigat un meci”, a declarat Danut Perja.

Danut Perja i-a acordat un vot de incredere lui Cristi Popovici, caruia ii cere insa sa taie in carne vie in vestiar: “Cristi Popovici are credit total, dar trebuie sa se impuna mai mult in vestiar. Astept referate despre jucatori, iar cei care au gresit vor plati conform regulamentului de ordine interioara. Se poate ajunge de la o amenda de 25% din salariu pana la excluderea din lot. Nu e nimeni batut in cuie. In locul unui comportament exemplar, unii au abateri de amatori. Au si obligatii, nu numai drepturi. Fac un apel catre jucatori, ca macar acum, in al 12-lea ceas, sa-si schimbe atitudinea. Bisericutele din vestiar nu sunt in regula. Cei care cred ca pot da afara un antrenor, se inseala. Nu pot decide jucatorii cum se conduce un club. Mai bine promovam juniori si obtinem aceleasi rezultate. Astept o reactie pozitiva din partea lor”.

Directorul sportiv al clubului sucevean considera ca rezultatele slabe inregistrate de Foresta in primele doua etape din acest an indeparteaza sponsorii si spectatorii de pe stadion. “Nu pot sa merg la oamenii de afaceri dupa bani cu asemenea rezultate. Avem nevoie de rezultate pentru a tine sponsorii alaturi de echipa. Puteam sa stau in birou, nu sa alerg de dimineata pana seara dupa bani, impreuna cu Andrei Ciutac (n.r. presedintele Consiliului de Administratie al Forestei). Trebuie spus ca toti banii pe care i-am primit in pauza de iarna de la sponsori s-au dus la jucatori, desi avem si alte prioritati la club”, a mai spus Danut Perja.

COMENTARII:

24 Comentarii la "S-au sistat salariile pe Areni. Dănuţ Perjă: „Nu e normal să ne bată toate comunele”"

 1. liviuflorin1978 | 5 martie 2017 at 19:53 | Răspunde

  foarte bine,asa trebuie facut ca sunt niste nesimtiti.alte echipe cu sortu rupt in cur ce n-au bani nici de mancare fug de rup pamantul sa isi ajute echipa.probabil de prea mult bine joaca in halul asta.probleme sunt peste tot chiar si in liga intai insa la suceava nu am auzit sa se plece cu conserve de legume acasa in loc de bani si mai ales la timp.trebuie luate masuri dure fara menajamente,varsta si pile.la primul meci din retur mi s-au parut catastrofesi am stiut ca daca continua asa nu vor castiga nimic tot returul.sa te tina in pressing o echipa ce se bate sa evite retrogradarea e mare lucru si in acelasi timp rusinos.probabil in ritmul acesta o sa fie stadionul gol in viitor.

 2. Bravo! Avem nevoie de oameni ca Danut Perja ca sa avem o echipa adevarata.

 3. In sfarsit avem 2 conducatori buni la Foresta Danut Perja si Andrei Ciutac ! De mult nu sau mai luat asemenea masuri dar sa vedem daca o sa mearga cu ele pana la capat sau e un simplu foc de paie ! Antrenorul Popovici sa ramana dar sa dispara bisericutele indiferent despre ce jucatori e vorba fie e vorba de la veteranii Semeghin sau Balan sau cei mai tineri Danila Aeroaie etc ! Cine face bisericute si daca antrenorii stiu cine sunt aia AFARA ! Mai bine jucam cu juniorii decat cu asa vedete ! Culmea ca se injura si cu suporterii la final de meci in loc ca sa vina sa discute cu suporterii si sa se impace cu ei ! VEDETE ! Rugam pe domnii Ciutac si Perja ca sa luati masuri cat mai drastice ! Voi umblati si cautati sponsori ca sa -i platiti salariile si ei isi bat joc de voi ! Sa fie trimisi la echipa 2 la Siret ! Bafta Ciutac Perja si Popovici !

 4. Vrajeala ieftina.
  Ar trebui si sistarea salariului sau.
  Așa se intampla cand singura lui grija e ca cei care intra la pauza sa plătească bilet.
  N-o sa aveti spectatori nici dacă intrarea e libera.

 5. AI DREPTATE DANE CA LE-AI SISTAT SALARIILE.CU SALARIILE PLATITE LA TERMEN VAD CA NU LE COMVINE.ASA POATE SE VOR MOBILIZA SA AIBA REZULTATE.ESTE O MARE RUSINE SA TE BATA ORICE COMUNA DIN TARA.SA SPERAM CA NU VOR INTARZIA SA APARA SI REZULTATELE PENTRU CA CONTINUAND TOT ASA TE POATE AJUNGE SI RESITA CARE ARE NUMAI 13 PUNCTE.

 6. Dl Florin, doresc sa va informez ca aceiași decizie se va aplica si in cazul Dl Perja. Nu a fost, nu este si nu va fi niciodată cu plata salariului achitat înaintea jucătorilor si a stafului tehnic. In ceea ce privește intrarea la meci, este normal ca si dvs sa plătiți biletul, indiferent daca veniți la pauza…ca o informație pt dvs si soția Dl Perja plătește biletul cand vine la meciurile echipei ACS Foresta Suceava. Este ceva normal sa plătești bilet de intrare la un meci de fotbal al echipei, deoarece cheltuielile de organizare ajung undeva la 8.500 lei, iar atât Dl Perja cât si Dl Ciutac nu sunt obligați sa pună din buzunarul propriu diferența de bani pt plata baremului de arbitraj. Riscul de neplata a baremului de arbitraj duce automat la sancționarea clubului de a mai organiza următorul meci pe teren propriu. Sunt aspecte organizatorice pe care nu le știți si in același timp nu sunteți obligat.
  Doresc sa fiți alături de echipa ACS Foresta Suceava, bineînțeles daca doriți o schimbare in bine!

 7. lasati… ca cu comunele vine banii

 8. „Mai bine promovam juniori si obtinem aceleasi rezultate.” Poate mai bune, d-le Perjă. De ce nu faceți acest lucru?. Bălan și Semeghin se vor retrage, câți jucători suceveni mai rămân în lot pentru ediția viitoare?, dacă rămânem în B!. Suceava nu are niciun viitor cu ciurucuri și vedete aduse de noii antrenori din alte județe de la echipe de C desființate, rezultatele s-au văzut. La Suceava nu se dorește ceva bun pentru suceveni, din toate punctele de vedere.

  • Iată confirmarea la ce am spus mai sus, echipa de start la meciul din comuna aia: Niga-SV., Mihălăchioaiei-Bacău, Asanache-?, Lung-Satu Mare, Drugă-?, Cerlincă-SV., Mutu-Sângeorz Băi, Dumitriu-Bârlad, Căinari-SV., Rusu-Brașov, Vraciu-Bacău. Deci, 8-3 pentru străini și 2-0 pentru săteni!.

 9. Dl Florin, doresc sa va informez ca aceiași decizie se va lua si in cazul Dl Perja. Nu a fost, nu este si nu va fi niciodată plătit înaintea jucătorilor si a celor din staful tehnic. In ceea ce privește intrarea la meci, este normal ca si dvs sa plătiți biletul…ca o informare pt dvs si soția Dl Perja a plătit biletul de intrare cand a venit la meciurile echipei ACS Foresta Suceava. Este ceva normal sa plătești bilet de intrare la un meci de fotbal al echipei, deoarece cheltuielile de organizare ajung la 8.500 lei, iar Dl Perja cât si Dl Ciutac nu sunt obligați sa pună ei diferența baremului de arbitraj. Neplata baremului de arbitraj duce automat la neprogramarea echipei in campionat la următorul meci, sunt aspecte organizatorice pe care nu le știți si nu sunteți obligat. Doresc sa fiți alături de echipa ACS Foresta Suceava, bineînțeles daca doriți o schimbare in bine!

 10. Ptr.Bunicu : pipi ai facut azi ? A fost sporting Suceava in liga 3 echipa formata numai din suceveni si ai vazut ce rezultate erau si tu vorbesti de echipa formata numai din suceveni ?-!-? Vine Serediuc sau fl plamada sau roman sau lucian goian ,etc la Suceava la banii care are clubul ? Sau Golofca care spunea ca daca mai ramane la rapid suceava se lasa de fotbal ?!? Sau tu vrei ca odrasla ta sa joace la Foresta sa stai cu nasul pe sus ca e jucator la Suceava dar nu conteaza ce e in C sau liga 4? Jucatorii suceveni buni nu vin la Suceava ca sa joace din patriotism ei vor bani si bani multi iar ciurucurile vin sa joace si degeaba si dupa 2 saptamani sa vezi ce vedete se dau prin Suceava ! Crezi ca la Iasi , Craiova,Cluj ,Timisoara etc , nu sunt jucatori localnici buni si ei aduc jucatori din alte parti ? Fiindca acolo se doreste performanta iar la noi hahalerele cer jucatori localnici ca sa joace nepotii si copii nu conteaza in ce liga numai babalici sa fie multumiti iar noi suporterii sa suferim si sa faca Suceava de ras prin rezultate ! Dute si fa pipi BUNICU ca sa nu faci prostata !

  • Dragul meu SV, bunicul pe care DUMNEATA îl trimiți să facă pipi, are 67 de ani, cunoaște fenomenul fotbal mai mult decât toată familia care „v-a” zămislit!. Am jucat în div. C (București). Încă nu mă piș pe mine, poate pe DUMNEATA, d-le SV, la o adică, din toate punctele de vedere. Bunicu nu a are nepoți pe care îi dorește în lotul faimoasei Foresta!!!, am doar o nepoțică de 5 ani și 6 luni exact poimâine, asta, ca fapt divers, pentru cultura „DUMNEAVOASTRĂ” generală, d-le curios, d-le suspicios. Îmi permit să postez din când în când câte un comentariu la adresa echipei (cică) Foresta SUCEAVA(!?!), în momentele când prin prestația „jucăușilor” ne este călcată în picioare demnitatea de BUCOVINENI!. Întrebare: știi d-le SV (și nu numai) ce jucători a avut Suceava (Cetatea, Cetatea Sucevei, Bucovina, chiar și Dinamo) în meciurile din deplasare cu Metalul București, (3-0) Sportul Studențesc,(1-0) Rocar (1-0) și Politehnica Iași (1-0 când a promovat pentru prima dată în div. A)?, am fost la meciuri, locuiam în București la acea vreme iar la Iași am fost cu o gașcă de „nebuni bucovineni„ din Capitală. Dacă nu știți d-le SV, vă spun eu, eu moșu cu prostata, (băi idiotule) 90% erau FOTBALIȘTI de pe meleagurile noastre!!!. De Avădanei, Danileț, motoreta Nicolau, Petcu, Sidac, Nicolau, Păiuș, Bosânceanu, Jamaischi, frații Armeanca, Cristescu, Boghian, Berezoschi, Fannis, Perjă, Cașuba, Avasilichioaiei (vecin cu mine), și mulți alții care nu erau suceveni dar simțeau bucovinește, ai auzit d-le „puști pișăcios” care-ți dai chiloții jos și când te uiți la ei sunt murdari de toate „alea”?. Sporting a fost o clonă ordinară înființată de bravul MOLDOVANescu pentru …ceapistul PORUMBOIU, când a avut probleme cu Justiția a făcut SPORTING VASLUI!. Cei enumerați de „d-voastră” și încă vreo 20 alți suceveni, un exemplu la întâmplare, Bumbac, sucevean și el, nu au venit și nu vor ajunge la Suceava din cauza MAFIEI LOCALE în sport. Tudoreanescu, Moldovanescu „vă” spune ceva?. Înainte de a posta, am recitit comentariul „d-voastră d-le SV”, hahaleră cred că este cineva rudă de gr. 1 cu cel care postează pe Gazeta de Suceava cu SV și l-a conceput fără a se proteja. Punct. Atenție, (!!!) pentru Limba Română apasă tasta #. Noapte bună, suporterule care la meciuri cred, bați toba ca cei de la Chiajna, BerXeni și pentru FCSB la Suceava la meciul din Cupă!.

   • STIMATE DOMN se vede ca cunoasteti fotbalul . aveti mare dreptate in tot ceea ce scrieti. eu imi doresc sa mai citesc opiniile dv.
    Si eu am scris pe acest site ca l-am vaut pe Tudoreanu la pariuri , si pe fratele lui Balan , si ca Balan a injurat spectatorii la sfarsitul meciului cu Timisoara , si m-au jignit si pe mine niste nesimtiti ,parca nu ar fi adevarat.

 11. Buna seara,

  Doresc sa faca cititorii gazeta un 11 ideal, format din jucatori suceveni care sa faca fata cu brio ligii a doua.

  • Așteaptă, este târziu, promit să-ți satisfac dorința. Eu văd altfel perspectivele fotbalului sucevean, cu oameni care simt BUCOVINA și SUCEAVA în inimă.

 12. Din ce restaurant Cobras? Va rog sa macierati de la ce cada de patiuri?Apropo cat a fos cota daca castiga Berceniul sau daca am gresit comuna de langa Bucuresti

 13. Foarte bine ai facut ca-ai luat atitudine, Danut! Inteleg ca inaintea returului a fost mai greu de gasit jucatori liberi, dar sper ca la finalul campionatului sa vad niste schimbari importante in lot. Cine nu vrea sa puna osul la treaba, sa plece. Sper sa se gaseasca jucatori care sa aiba si talent si caracter. Vreau sa vad fotbalisti care lupta in teren, nu lesinati carora nu le pasa nici de echipa, nici de colegi, nici de public. Daca tot dam, din ce am inteles, salarii destul de bune pentru liga a 2-a, macar sa le dam cui merita.

 14. Nu inteleg de ceva timp ca se vine joi si se spune ca nu avem voie sa pierdem dar de fapt ei pierd si la 6 goluri la Sepci deci 7+ esye cel mai bun la psriuri .Sa dispara Balan Semegin din echipa si ceilalti da joace fotbal nu bambilici ca usor nu le va fi cand cineva va veni peste ei .Sdica DNA!

 15. Cobras astept sa vad ce echipa faci din Suceveni care pot juca in Liga 2 .

 16. Din cauza noastra a cetatenilor care am ales si am aceptat ca cei care conduc (ani la rand) Primaria si Consiliul Judetean Suceava , sa faca ce vor interesele lor personale si de grup , am ajuns sa avem un municipiu resedinta de judet si un judet daramat din punct de vedere economic si din toate punctele de vedere inclusiv sportiv , s-a vandut si distrus tot fara sa se construiasca nimic !!!
  Nu poti face performanta in sport in general , in fotbal si handbal in speta daca administratia nu doreste aceasta , nu se implica si invoca tot timpul argumente puerile la nerealizari , pe care noi din pacate LE TOLERAM !!!!!

 17. Acu mai ales ca ne-a plecat un fundas dreapta, oare Vasile Maftei, daca nu-si prelungeste contractul la Voluntari nu ar fi interesat sa mai joace macar un an la Suceava? Cred ca ar putea fi liderul de care avem nevoie, prin experienta acumulata si prin atitudinea dovedita in teren atatia ani si poate i-ar pune la treba si pe astia mai tineri.

 18. La meciul urmator jucam iar 1 ?

 19. AR FI O VARIANTA BUNA MAFTEI NUMAI SA IA CINEVA DE LA CLUB LEGATURA CU EL SA-IFACA O PROPUNERE.AVEM MARE NEVOIE DE UN LIDER PRECUM ERA DANIEL BALAN.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*