S-au mutat la munte

Handbaliştii suceveni au intrat în a doua fază a pregătirilor de vară. Componenţii Universităţii Suceava au plecat joi într-un cantonament montan care se va desfăşura pe perioada a nouă zile.

Antrenorul Razvan Bernicu a deplasat în stagiul de la Vatra Dornei 18 jucători, printre aceştia numărându-se Florin Acatrinei şi Răzvan Gavriloaia. Din delegaţia Universităţii au lipsit doi jucători. Este vorba despre Gabriel Burlacu, aflat la lotul naţional de juniori, şi George Cântec, care este în continua accidentat. Până la revenirea în Suceava, programată sâmbăta viitoare, antrenorul Răzvan Bernicu va pune accentul pe acumulările fizice. Conducerea Universităţii încearcă să perfecteze cel puţin un meci amical până la Memorialul “Mihai Mironiuc”. Turneul, ajuns la a şaptea editie, va debuta pe 8 august şi va aduce reuni echipe ca Minaur Baia Mare, HC Vaslui şi Steaua Bucureşti. Startul noului sezon al Ligii Naţionale de handbal masculin este programat pe 15 septembrie.

COMENTARII:

4 Comentarii la "S-au mutat la munte"

 1. Irimia Iulian | 19 iulie 2013 at 19:09 | Răspunde

  Sa dea Domnul sa ramana toti care au plecat la Vatra Dornei la echipa.

 2. Suporter 100% | 20 iulie 2013 at 20:07 | Răspunde

  Stai calm SUCEAVA nu moare. Baietii au atitudine si nu numai . CSU nu moare . HAI SUCEAVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. misu suceveanu | 21 iulie 2013 at 21:00 | Răspunde

  Suceava nu moare nici daca pleaca Acattinei

  Suceava nu moare chiar daca pleaca Acatrinei , echipa intinerita fortat cu juniorii de la LPS va creste cu fiecare joc . Hai Suceava !!!

 4. Nu trebuie sa moara echipa. E destul sa moara performanta si ne intoarcem in mediocritate , unde se pare ca ne este locul dupa mintea alesilor locali.
  Intradevar nimeni din politica suceveana nu vrea performanta. Ei vor un oras mediocru in toate domeniile pt ca ei nu inteleg performanta , mintile lor inguste sunt setate pe planul personal de bunastare care presupune ca 2 ani dupa alegeri sa distrugi iar apoi inca doi ani sa refaci cate ceva cu care sa scoti ochii.
  Cine o sa ii mai voteze inseamna ca isi vrea raul!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*