S-au înscris în Liga a III-a

Bucovina Radauti si Sporting Suceava au indeplinit formalitatile si s-au inscris pe tabloul viitorului sezon al Ligii a III-a. Cele doua gruparii nu stiu insa daca vor apuca sa joace vreun meci in campionatul 2014/2015, in conditiile in care ambele au grave probleme financiare. Radautenii au mai 12 jucatori sub contract, pe care antrenorul Daniel Stoica i-a chemat astazi la reunirea lotului. Activitatea echipei depinde insa de sprijinul financiar al municipalitatii. “Ne-am inscris in campionat, dar nu stim nimic concret legat de viitorul echipei. Noi am prezentat conditiile in care ne putem continua activitatea, dar depindem de Primarie. Pana la finalul acestei luni asteptam un sprijin financiar din partea autoritatilor”, a declarat Daniel Stoica.

“Galben-albastrilor” s-a despartit in aceasta vara de trei jucatori importanti, este vorba de Cristi Hrimiuc, Tudor Zaremba si portarul Cristi Butnariu, ultimul fiind in cantonament cu Rapid CFR Suceava. In schimb, antrenorul Daniel Stoica (foto) a contactat alti jucatori pentru intarirea lotului. “Am discutat cu mai multi jucatori, dar nu are rost sa inaintam nume, pentru ca, deocamdata, nu stim cati dintre ei vor accepta conditiile de aici”, a precizat tehnicianul Bucovinei Radauti.

Printre cei care s-au interesat de situatia actuala a radautenilor se numara si Francis Agbleta. Ghanezul s-a aflat in ultimele saptamani in tratative cu CF Braila si Cetatea Targu Neamt, dar a refuzat ambele oferte, fiind dispus sa revina la Radauti.

Situatia nu-i mai clara nici la Sporting Suceava. “Alb-verzii” s-au inscris in campionat, dar nu stiu cine ii va sustine financiar. “Deocamdata asteptam sa vedem cine vine cu banutii. Avem circa 18 jucatori in curtea noastra, dar nu am programat inca reunirea lotului. Cert este ca vom miza in continuare pe jucatori foarte tineri, o parte dintre ei urmand sa fie promovati de la Liceul cu Program Sportiv”, a declarat presedintele clubului Sporting, Aurel Constantin, care mizeaza in continuare pe serviciile lui Ovidiu Murariu pe banca tehnica a echipei.

COMENTARII:

4 Comentarii la "S-au înscris în Liga a III-a"

  1. Unde ati dus echipa stoica si costache,vai de mama voastra ati furat pana si hartia igienica…

  2. costache ar fi cazul sa-ti vezi in alta parte de unde poti fura, la radauti viata lunga nu mai ai. esti inamicul numarul 1, nu-ti dai seama ca esti in plus peste tot, spre binele echipei da-te deoparte.

  3. se vede acum cine a avut dreptate.aceia care au plecat sau astia care au ramas si au adus echipa unde este acum? halal stoica,halal manule.bravooooooooooooooooo hotilor….

  4. Unde sunt aia care urlau si se dadeau cu pumnul in piept,ca stoica ca costache ca radauti e supa ligii a 3 ca nu o sa aiba problema ca sunt profesiobisti si lucruri de astea sau au disparut odata cu marlani..

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*