S-au înscris în campionat

Rapid Suceava s-a inscris astazi, in mod oficial, la startul viitorului sezon al Ligii a II-a, echipa locala urmand sa evolueze din toamna sub numele de FCM Suceava. Conform unei decizii a Comitetului Executiv, noul sezon ar trebui sa reuneasca la start 28 de echipe, impartite in doua serii. In realitate insa, editia de campionat 2014/2015 nu are cum sa adune mai mult de 27 de formatii, in conditiile in care fostele prim-divizionare FC Vaslui si Corona Brasov s-au desfiintat, la fel si Craiova lui Mititelu.

Cred ca vor fi 25-26 de echipe. In urma discutiilor cu colegii mei, daca vom fi in situatia de a fi cate 13 echipe in fiecare serie, sistemul va fi regular. Daca vor fi 25 de echipe va fi o mica problema. Va fi o serie de 12 si una de 13 echipe. Vom stabili sistemul competitional atunci”, a declarat ieri presedintele LPF2, Auras Brasoveanu, la Sport Total FM.

In cel mai plauzibil caz, cel cu 13 formatii in fiecare serie, FCM Suceava va evolua in viitorul sezon alaturi de urmatoarele grupari: Sageata Navodari, Unirea Slobozia, ACS Berceni, SC Bacau, Unirea Tarlungeni, Gloria Buzau, CF Braila, Farul Constanta si FCM Dunarea Galati, plus nou-promovatele FCM Dorohoi, FC Voluntari si CS Balotesti.

Tinand cont de criteriile geografice, Seria a II-a ar urma sa contina formatiile: ACS Poli Timisoara, Academica Pitesti (fosta FC Clinceni), CSM Ramnicu Valcea, Metalul Resita, Gloria Bistrita, FC Olt Slatina, Olimpia Satu Mare, CS Mioveni, FC Bihor Oradea, UTA Arad, FC Caransebes, Soimii Pancota si Fortuna Poiana Campina.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-au înscris în campionat"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*