S-au înscris 39 de echipe

Sesiunea de inscrieri la cea de-a cincea editie a Cupei Cartierelor la fotbal a luat sfarsit. La provocarea lansata de siteul www.GazetaSV.ro, au raspuns afirmativ 39 de echipe din sapte cartiere ale municipiului Suceava. Astfel, nu mai de putin de 19 formatii vor reprezenta cartierul Burdujeni, cate cinci vor juca pentru cartierele Itcani si Obcini, patru vor reprezenta Marasesti, trei vor evolua pentru Zamca, doua pentru cartierul George Enescu, iar una s-a inscris din partea cartierului Centru.

A & M Burdujeni
Sport Style Burdujeni
Village Superstars Burdujeni
Adistal Burdujeni
Vestul Salbatic Burdujeni
Viitorul Burdujeni
Hooligans Burdujeni
Rapid Burdujeni
United Burdujeni
Young Boys Burdujeni
Dinadrom Burdujeni
Juventus Burdujeni
Dream Team Burdujeni
Railex Burdujeni
Old Bucovina Burdujeni
FC Gloria Burdujeni
Sporting Burdujeni
Radler Burdujeni
Boys Burdujeni

Extraterestrii Itcani
Sporting Itcani
Declipt Itcani
Unirea Itcani
Adistal Itcani

Rai Caffe Obcini
Palas Full Construct Obcini
Revine Obcini
Gunners of Bardan Obcini
FC Obcini

Cosmin Marasesti
Sportul Marasesti
FC Steaua Marasesti
Bachus Marasesti

Zamca Team
The Blues Zamca
Atletico Zamca

Free Gigi George Enescu
Romania ’94 George Enescu

Albertino Star Centru

Capitanii sau delegatii celor 39 de echipe înscrise la editia din acest an a Cupei Cartierelor sunt asteptati miercuri, începând cu orele 19.00, în Pub Ramiro din cartierul Burdujeni pentru a participa la tragerea la sorti a meciurilor din cadrul fazei preliminariilor, care va avea loc la finele acestei saptamani. La prima faza vor lua parte 38 de echipe, 15 dintre ele urmand sa se califice la turneul final.

Castigatoare a editiei de anul trecut, Adistal Burdujeni va evolua direct in grupele turneului final, urmand sa joace in meciul de deschidere, vineri seara, pe 7 iunie.

Cu ocazia tragerii la sorti de miercuri, reprezentatii echipelor înscrise sunt rugati sa prezinte organizatorilor copiile xerox dupa buletinele sau dupa cartile de identitate ale jucatorilor trecuti pe formularul de înscriere. De asemenea, odata cu tragerea la sorti de maine, echipele vor achita si taxa de participare in competitie.

Lansata în urma cu patru ani de siteul local de sport www.GazetaSV.ro, Cupa Cartierelor s-a dovedit una dintre cele mai populare întreceri sportive organizate la nivelul municipiului Suceava. La primele patru editii ale competitiei au luat parte in total peste 1.500 de participanti, cu vârste cuprinse între 15 si 40 de ani.

Cupa Cartierelor 2013 este parte a proiectului international MOVE Pilot Project,organizat in Romania de Federatia Romana Sportul pentru Toti si cofinantat de catre International Sport and Culture Association Danemarca, Friedrich-Alexander Universitat Erlangen-Nurnberg Germania su European Commision’s Executive Agency for Health and Consumers.

COMENTARII:

5 Comentarii la "S-au înscris 39 de echipe"

  1. In ce constau preliminariile? Va fi un singur meci de calificare? Dam 100 de lei de team pt un singur meci?

  2. Minim doua meciuri de echipa. Asa cum am promis.

  3. preliminare 2 meciuri ,apoi urmeaza grupele sau cum ?

  4. Multumesc pt raspuns ! Mi se pare normal macar 2 meciuri.

  5. mie mi se pare normal ca cel putin 3 meciuri …avand in vedere ca un meci e de 30 de min

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*