S-au finalizat lucrările la sala LPS

CSU Suceava se poate antrena din nou in sala Liceului cu Program Sportiv, acolo unde, la inceputul acestei saptamani, au fost finalizate lucrarile de schimbare a suprafetei de joc si a fost renovat tavan. Astfel, componentii echipei locale de handbal se pregatesc de luni pe o suprafata elastica care imita parchetul. Maro inchis in interiorul careurilor si bej in restul terenului, suprafata noua a fost marcata pentru meciuri de handbal, volei si minivolei.

Primaria a finantat lucrarile de modernizare de la sala LPS cu suma de 330.000 de lei. “Primaria Municipiului Suceava sprijina sportul sucevean. În acest sens, a fost refacuta – modernizata suprafata de joc elastica si plafonul de la Liceul Sportiv, pentru a putea juca în conditii corespunzatoare echipa de handbal masculin a Universitatii Suceava. Municipalitatea este principalul finantator al echipei”, a precizat primarul Ion Lungu, intr-o postare pe pagina personala de facebook. Receptia oficiala are loc miercuri.

Pe langa CSU Suceava, la sala LPS isi mai desfasoara antrenamentele si meciurile oficiale si cele aproximativ 30 de echipe de handbal, volei si minivolei din cadrul  Liceului Sportiv. In urmatorul meci oficial de pe teren propriu, CSU Suceava va infrunta pe 26 octombrie formatia CSM Satu Mare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "S-au finalizat lucrările la sala LPS"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*