S-a ales stema echipei FCM Suceava!

Conducerea clubului FCM Suceava si-a ales stema. Aceasta are in prim-plan un cap de zimbru, pe un fundal cu linii verticale alb-albastre si a fost realizata de Dan Filipciuc.

Autorul noii steme a echipei de fotbal a Sucevei are 20 de ani, este fotograf profesionist, iar in trecut a cochetat cu presa locala de sport. Dan Filipciuc a propus doua steme pentru FCM Suceava (nr. 10 si nr. 13), ambele regasindu-se in topul preferintelor suporterilor care au votat in sondajul realizat de site-ul GazetaSV.ro

Dan Filipciuc 1

Dan Filipciuc

„Sunt bucuros ca una dintre variantele mele a fost aleasa sa reprezinte aceasta frumoasa echipa. Sper sa-i poarte noroc si de acum incolo fotbalul sucevean sa fie pe o panta ascendenta”, a spus Dan Filipciuc.

Conducerea clubului FCM Suceava urmeaza sa il premieze pe autorul stemei cu un abonament la meciurile de pe teren propriu in sezonul 2014/2015, precum si cu obiecte promotionale ale echipei.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

5 Comentarii la "S-a ales stema echipei FCM Suceava!"

  1. intradevar e frumoasa stema si nr 10 si nr 13 dar erau steme si mai faine cum ar fi stema 21 ;).. ca oricine sa traseze niste linii albastre pe un fond alb si sa puna un cap de zimbru. :)..

  2. Daca puteai si tu ce nu ai facut!?? Ba lui e una dintre cele mai bune stene care le.a avut sv inn ultima vreme..

  3. vai fratelo..mor …ce limba vorbesti ?

  4. E interesanta doar forma, ca restul e prea clasic, chiar daca s-a vrut sa se tina cont de emblema/traditie/culori. Oricum, felicitari!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*