Runda a 19-a s-a amânat

Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava a decis astazi, in cadrul unei sedinte a Biroului de Urgenta, ca etapa cu numarul 19 din campionatul Ligii a IV-a, programata initial sa se desfasoare la finalul acestei saptamani, sa fie amanata pentru data de 20 februarie a anului viitor. Conform presedintelui AJF Suceava, Aurel Daicu (foto), decizia a fost luata si la solicitarea cluburilor angrenate in competitie, care au reclamat faptul ca starea actuala a terenurilor din judet nu mai permite desfasurarea meciurilor in cele mai bune conditii.

Noi am analizat prognoza meteo de la sfarsitul acestei saptamani si avand in vedere ca se anunta o noua racire a vremii, am hotarat sa amanam etapa a XIX-a pentru data de 20 februarie a anului viitor. In luarea acestei hotarari am tinut cont si de solicitarile venite de la cluburi. Multe echipe nu vroiau sa joace pe un teren inghetat, asa ca le-am oferit sansa sa joace cu iarba pana la genunchi, la sfarsitul lunii februarie”, a declarat, pe un ton ironic, presedintele AJF Suceava, Aurel Daicu.

Totodata, in cadrul sedintei de astazi au fost stabilite si datele exacte la care se va relua sezonul de primavara, in toate cele patru competitii organizate de AJF Suceava. Astfel, Liga a IV-a va reincepe pe data de 20 februarie si se va incheia pe 5 iunie 2011, zece zile mai tarziu fiind programat si barajul de promovare in esalonul trei. De asemenea, returul campionatului judetean de Juniori C va incepe pe 26 martie, in timp ce Liga a V-a se va relua in data de 27 martie, exceptie facand seria montana unde prima etapa a returului se va disputa pe 10 aprilie. Semifinalele din cadrul fazei judetene a Cupei Romaniei sunt programate, intr-o singura mansa, pe data 25 mai, in timp ce finala va avea loc pe 12 iunie, cel mai probabil pe stadionul Areni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Runda a 19-a s-a amânat"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*