Rugbyştii reiau campionatul

După două luni de pauză, echipa locală de rugby reia la sfârşitul acestei săptămâni meciurile oficiale. CSM Bucovina va juca duminică, de la ora 10:00, pe terenul formaţiei CS Năvodari, într-o partidă din cadrul etapei a 10-a a Diviziei Naţionale de rugby.

CS Năvodari şi CSM Bucovina au câte 18 puncte şi sunt vecine de clasament, pe locurile 4 şi 5. În aceste condiţii, confruntarea directă de la sfârşitul acestei săptămâni poate fi decisivă în lupta pentru calificarea în play-off.

“Mă aştept ca jucătorii să fie motivaţi pentru acest meci şi să obţinem victorie. Este un joc important, pentru ca un succes ne-ar mări şansele de a accede între primele patru locuri. Acesta este obiectivul pe care ni l-am propus în acest an pentru că deocamdată nu avem ce căuta în Superliga. Împortant este să ne clasăm cât mai sus şi să avem continuitate”, a declarat antrenorul Constantin Vlad. Acesta a ţinut să mulţumească Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru sprijinul oferit.

Echipa suceveană nu va putea miza în partida de la malul Mării pe Octav şi Daniel Scolobiuc, ambii fiind accidentaţi. În schimb, în această vara la CSM Bucovina au revenit trei jucători experimentaţi: Ioan Toloş, Dumitru Ştefăroi şi Ciprian Codreanu. În turul campionatului, CS Năvodari s-a impus la Suceava cu scorul de 11-10.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Rugbyştii reiau campionatul"

  1. ei s-au dus in vacanta la navodari

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*